21. september 2020
For de borgere i Tersløse, der havde glædet sig til en omfartsvej, er der ikke længere så meget at smile af. Billedet er fra oktober 2019. Senere på året besluttede et byrådsflertal at sætte omfartsvejen på hold. Foto: Martin Pedersen
gallery icon

Se billedserie

For de borgere i Tersløse, der havde glædet sig til en omfartsvej, er der ikke længere så meget at smile af. Billedet er fra oktober 2019. Senere på året besluttede et byrådsflertal at sætte omfartsvejen på hold. Foto: Martin Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommunen efterlyser borgernes gode trafikidéer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommunen efterlyser borgernes gode trafikidéer
Sorø - 11. januar 2020 kl. 12:01
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Omfartsvejen ved Tersløse nær Dianalund er sat på hold.

Den beslutning har partierne bag aftalen om omfartsvejen taget, og det skyldes, at vejen kan blive op mod dobbelt så dyr som antaget.

Men der skal alligevel sættes fokus på trafiksikkerheden i Tersløse og ved Holbergskolen, mener byrådsflertallet bag aften.

De ønsker en borgerinddragelsesproces, og de ønsker at fremskynde udviklingen af et nyt boligområde syd for Filadelfia - også kaldet Pilegårdstrekanten. Og her vil fokus være at lede trafikken via Stenlille til motorvejen og Sorø.

Aftale-partierne ønsker fortsat at etablere den planlagte cykelsti mellem Bromme og Tersløse, selvom også dén bliver dyrere end forventet som følge af jordbundsforholdene. Sorø Kommune har fået tilsagn om tilskud på 3,8 millioner kroner fra Transportministeriet til etablering af cykelstien.

Linjeføringen går fra Kalundborgvej langs østsiden af Munke Bjergbyvej og nordsiden af Tersløsevej til Tersløse.

Alt det vil Sorø Kommune gerne tale med borgerne om, og det kommer til at foregå på et borgermøde i Tersløse Sognegård tirsdag den 21. januar klokken 19-21.

Overskriften for mødet er »Hjælp os med at skabe gode trafikløsninger«.

Man kan sende ideer og forslag allerede inden mødet via et lille spørgeskema nederst på hjemmesiden https://soroe.dk/borgermoede

Du skal tilmelde dig mødet senest den 12. januar på samme hjemmeside.

Alle borgere i Dianalund og Tersløse vil få mulighed for at komme til et nyt borgermøde i marts 2020 på Holbergskolen. Her vil der være fokus på ideer til at gøre Holbergsvej mere fredelig ud for Holbergskolen og ideer til, hvordan trafikken skal ledes til og fra det kommende boligområde på Pilegårdstrekanten.

Det skriver DAGBLADET Ringsted og Sjællandske.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk