18. august 2019
Katrine Skovgaard, indehaver af InBetween i Storgade, er glad for de gode råd og det netværk, hun fik på iværksætterkurset. Privatfoto
Katrine Skovgaard, indehaver af InBetween i Storgade, er glad for de gode råd og det netværk, hun fik på iværksætterkurset. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom godt i gang med forretningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom godt i gang med forretningen
Sorø - 29. januar 2018 kl. 05:56
Af Merete Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For første gang har iværksættere i Sorø Kommune nu chancen for at komme på iværksætterkursus uden at krydse kommunegrænsen. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Det er Sorø Erhverv og Slagelse Erhvervscenter som i fællesskab udbyder kurset, og for første gang holdes kurset i Sorø, nemlig med start 20. februar kl. 18.30-21.30 på Sorø gl. Rådhus, Torvet.

Iværksætterkurset består af fire moduler, hvor man kommer rundt om emnerne: Forretningsidé, kunderelationer, markedsføring, jura, drift og organisation.

Iværksætter Katrine Skovgaard, som for nylig har startet virksomheden InBetween, deltog på kurset i efteråret.

- Det sværeste, når man starter virksomhed, er at finde ud af, hvem man skal spørge om alt det, man ikke ved. Her giver kurset en rigtig god indføring i alt det, man skal vide. Samtidig får man en masse gode kontakter til folk, der kan rådgive én. Også mødet med andre iværksættere kan være værdifuldt, fortæller Katrine Skovgaard og tilføjer:

- Det var fedt at kunne vende problemstillinger med de andre iværksættere. Vi var meget forskellige og samtidig i samme situation, så vi fik meget ud af at tale med hinanden. Jeg vil klart anbefale kurset til andre, som drømmer om at starte egen virksomhed. Og tag det helst så tidligt i processen som muligt.

Forud for forløbet bliver der holdt et informationsmøde om kurset. Det sker 6. februar kl. 18.30-21.30 på Slagelse Erhvervscenter. Tilmelding på erhvervsservice@soroe.dk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk