21. oktober 2021
Tegning: Mikael Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Tegning: Mikael Nielsen
Foto: Bjarne Stenbæk/Mikael Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klumme: Jeg elsker at mærke livets puls

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Klumme: Jeg elsker at mærke livets puls
Sorø - 10. oktober 2021 kl. 05:57

Et tankespind et puslespil og en rød tråd som er blevet væk.

Bjarne Stenbæk skriver: Du husker, det er din klumme på lørdag. Jeg trækker på smilebåndet, smækker fingeren i tastaturet og svarer høfligt, jo jo...Men nej, kære Bjarne, faktisk havde jeg glemt det midt i Rold Skov på vej til Støvring, Hirtshals, Aalborg og Hjørring.

På arbejde langt væk hjemmefra, masser af kundebesøg, præsentation af nye bøger til de danske boghandlere, og snart er det jul. Hele ugen i det jyske, samtidig med en tale skal være færdig på lørdag, hvor der er bryllup i familien. Og en begivenhed for Borgerforeningen, som skal lægges på Facebook samtidig med, at en kunde ringer, hvornår jeg kommer til Bornholm. Tjekker ind på næste hotel i Hjørring og finder ud af, at jeg har betalt dobbelt på hotellet forrige nat i Aarhus. Går på Facebook og ser, at Café Tid har støt brysterne arrangement på fredag og tænker, om jeg måske kan nå hjem fra Vejle og støtte både bryster og Café Tid i Stenlille.

Tak for sidst, tikker sms ind fra Stenlille Cykelklub, hvor vi i søndags holdt afslutning af den 24. sæson på de små landeveje. Åh ja, kommunevalg, jeg skal lige få fat i nogle personer, som gider strikke noget sammen omkring Stenlilles politikere, hvad kan de tilbyde os i Stenlille, hvem skal vi satse på, og hvilke valgplakater er de pæneste.

To do listen er ikke kedelig, og det er ikke en klagesang, jeg elsker at mærke livet. Men nu skal jeg lige fordøje min brune sovs på Storkroen ved Rold Skov og ringe til min mand i den gule stol derhjemme og være sikker på, at han både har fået noget mad, og at han husker at savne mig - og ikke mindst, at han husker at vande blomsterne og støvsuge, inden jeg kommer hjem.

Problemet er lidt om min mand har tid til alle de gøremål, når han også skal følge med på dankortet, som "konen" svinger i et væk på de jyske landeveje, når og hvis "konen" har tid til shopping i frokostpauserne.

Men nu vil jeg bestille en kop god kaffe, gå på mit værelse og få sendt nogle ordresedler ind til mine skønne forlag, så vi kan få nogle fysiske bøger ud til de danske boghandlere.

Elsker mit liv, uanset om det engang imellem virker lidt uoverskueligt og til tider kaotisk.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk