22. september 2019
Der bliver sat greb fast på klatrevæggen. Fra venstre: Byrådsmedlem Mogens Schwensen, formand for streetsportudvalget Ole Ring, formand for Sorø Sportsråd, John Christoffersen og formand for byrådets kultur- og fritidsudvalg Bo Christensen.Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Der bliver sat greb fast på klatrevæggen. Fra venstre: Byrådsmedlem Mogens Schwensen, formand for streetsportudvalget Ole Ring, formand for Sorø Sportsråd, John Christoffersen og formand for byrådets kultur- og fritidsudvalg Bo Christensen.Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klatre-containeren er landet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klatre-containeren er landet
Sorø - 20. marts 2019 kl. 19:22
Af Lene Berthelsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jørgen Kristoffersen fra Sorø Rotary Klub var den første, der skruede et greb på den klatrecontainer, der nu er landet på street-sport-anlægget ved Grønningen. Det skriver Dagbladet og Sjællandske.

arrow Læs også: Sportsråd vil hive politiet i retten

Det er Sorø Rotary Klub og Rotary Danmarks Hjælpefond, der har givet penge til klatre-containeren.

Sorø Sportsråds streetsportudvalg har for Rotarys penge købt containeren brugt fra Copenhagen Boulders, hvor den har været brugt af klatreforbundet til instruktion og medlemshvervning mange steder.

Klatre-containeren består af en 20 fods container med tre påmonterede klatresektioner, der skal pilles af og pakkes væk før den kan flyttes.

Containeren stod samlet i Bådehavnsgade i København, hvor Henrik Brems Dynesen fra streetsportudvalget sammen med bl.a. Ole Ring og Mariann Fibiger skulle skille den ad og pakke den sammen.

- Det gik ikke så godt. Vi tabte den ene sektion, som knækkede og måtte repareres, før containeren kunne samles igen i Sorø, fortæller Ole Ring.

Som en betingelse for at tillade opstillingen af klatre-containeren på Grønningen har Sorø Kommune forlangt, at containeren skulle træbeklædes og males sort.

- Træbeklædningen er udført professionelt, men malingen har Mariann Fibiger og jeg stået for. Den er ikke færdig, og det er tydeligt at det ikke er professionelt arbejde. Som undskyldning tjener, at der er brugt vandbaseret maling, og der har ikke været langt mellem bygerne de seneste 14 dage. Men det bliver færdiggjort efterhånden, når det bliver tørvejr, siger Ole Ring.

Uheldet og den deraf følgende reparation har i øvrigt betydet, at budgettet er overskredet. Der var 59.500 kr. til rådighed, men projektet har indtil videre kostet 67.800 kr. Så streetsport-udvalget skal ud at finde mindst 8000 kr, oplyser Ole Ring.

- Hertil kommer, at der endnu ikke er indkøbt faldunderlag, så indtil videre må brugerne nøjes med at kunne klatre på den nederste trediedel af klatrevæggene, der ellers giver mulighed for at komme ca. 4,7 meter til vejrs, siger Ole Ring.

Klatrecontaineren er del 2 af 3 i udbygningen af streetsportanlægget på Grønningen. Først kom pumptrackbanen på den anden side af BMX-anlægget, så kom klatre-containeren, og inden udgangen af skolesommerferien vil der være etableret en skaterbane og et parkouranlæg på stedet .

arrow Sportsråd klager over politiet: Tvisten bremser ny klatrevæg
01. august 2019 kl. 14:02 Opdateret: kl. 14:02

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk