1. december 2020
Tre gerningsmænd stod bag et knivrøveri i Dagli?brugsen i Ruds Vedby mandag morgen. Foto: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
gallery icon

Se billedserie

Tre gerningsmænd stod bag et knivrøveri i Dagli?brugsen i Ruds Vedby mandag morgen. Foto: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kan du genkende de tre røvere?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kan du genkende de tre røvere?
Sorø - 12. maj 2020 kl. 12:50
Af Martin Pedersen

Tre gerningsmænd kørte fra Ruds Vedby i en mørk Renault Megane mandag morgen, efter de havde begået knivrøveri mod Dagli'brugsen i Ruds Vedby.

arrow Læs også: Efter røveri i Dagli'brugsen: 18-årig mand fængslet

Sådan lyder de nye oplysninger fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, der har efterforsket sagen. Mandag formiddag var meldingen, at de tre mænd var løbet derfra til fods, men siden er politiet blevet klogere.

- Det er det køretøj, vi mener, de er flygtet i. Vi vil gerne høre fra borgere, der har set sådan en bil i området omkring tidspunktet, siger politikommissær Jens Jedig Christiansen til DAGBLADET og Sjællandske.

De kørte i nordlig retning

Politiet har også udsendt signalementer af de tre mænd og har offentliggjort billeder fra overvågningskameraerne i Dagli'brugsen. Politiet vil gerne høre fra personer, der kan genkende gerningsmændene.

Gerningsmændene kom ind i butikken klokken 8.21, og med en kniv truede de en kassemedarbejder til at udlevere kassebeholdningen og fire-fem kartoner cigaretter af mærket røde, korte LA.

Herefter forsvandt røverne i en bil i nordlig retning.

Signalementer fra politiet

Røverne beskrives sådan:

A: Mand, 16-22 år, lys i huden, lyst gråt joggingtrøje med hætte, lys grå bukser med to sorte striber langs benene. Han var maskeret med tørklæde med kranieprint.

B: Mand, 18-20 år, lys i huden, sort hættetrøje, blå cowboybukser, hvide sko, maskeret med et hvidt/gråt tørklæde. Røveren havde en cirka 30 cm lang kniv med lyserødt skaft med.

C: Mand, 16-22 år, lys i huden, iført mørk grå trøje med lys grå kant. Indenunder denne havde han en rød trøje. Han havde blå cowboybukser og sorte sko med hvid sål på og bar en sort kasket med en hvid blomst/sol broderet på. Han var maskeret med et blåt tørklæde med hvidt print.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

arrow Efter butiks-røveri: Usædvanligt mange tipper politiet
13. maj 2020 kl. 12:10 Opdateret: kl. 12:10
arrow Midt under røveri: Modig kunde sørgede for ro ved kassen
11. maj 2020 kl. 15:49 Opdateret: kl. 15:49
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk