22. september 2021
Snorre Kirk har gjort sig bemærket med flere af de mest store jazzmusikere i Skandinavien samt med internationale musikere som Diane Schuur, Stephen Riley og Eric Reed. PR-foto
Snorre Kirk har gjort sig bemærket med flere af de mest store jazzmusikere i Skandinavien samt med internationale musikere som Diane Schuur, Stephen Riley og Eric Reed. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jazz møder klassisk i klosterkirken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jazz møder klassisk i klosterkirken
Sorø - 26. juli 2021 kl. 05:22

Onsdag den 28. juli klokken 20 kan man i Sorø Klosterkirke høre jazz og klassisk i forening.

Det er Snorre Kirks Kvartet og strygerensemblet Halvcirklen, som giver koncert i forbindelse med Sorø Internationale Musikfestival.

Et jazzorkester og en klassisk strygerkvartet mødes den aften i Klosterkirken for at demonstrere, hvordan genrerne kan smelte sammen i kombinationer af jazzrytmer og stykker af blandt andre Boulanger, Grieg og Tchaikovsky.

Koncerten er arrangeret i fællesskab af Klassisk i Sorø og Sorø Jazzfestival. Kapelmesteren er den norske komponist og orkesterleder Snorre Kirk.

På den danske scene har han spillet klassisk jazz med blandt andre Jesper Thilo, moderne jazz med violinisten Mads Tolling og traditionel jazz med Mads Mathias og Hugo Rasmussen.

»En fantastisk udfordring« kalder Snorre Kirk opgaven med at skrive de arrangementer, der skal opføres til koncerten i Sorø, hvor han kommer med sin faste jazzkvartet udvidet med strygerensemblet "Halvcirkel". De medvirkede ved koncerten er Jan Harbeck, tenorsax, Magnus Hjorth, piano, Anders Fjeldsted, bas, Snorre Kirk, trommer, og strygerkvartetten "Halvcirkel", der består af Bettina Marie Ezak, violin, Cæcilie Balling, violin, Mika Svensson, bratch (viola), Nicola Hogstrand, cello.

Du køber billetter via Ticketmaster. Billetprisen er 200 kroner.

Børn og unge under 18 år kommer gratis med.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk