8. april 2020
Sådan ser logoet ud for den nye rute, der bliver indviet 16. og 17. maj.
Sådan ser logoet ud for den nye rute, der bliver indviet 16. og 17. maj.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Istidsrute-fejring er under planlægning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Istidsrute-fejring er under planlægning
Sorø - 27. januar 2020 kl. 07:18
Af Lene Berthelsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den kommende nye cykelrute, Istidsruten, skal indvies den 16. og 17. maj med aktiviteter langs hele den 390 kilometer lange rute.

Ruten går også igennem Sorø Kommune, og her er der allerede nogle ting planlagt.

Lørdag den 16. maj bliver der fælles cykeltur fra Sorø Torv til Sorø Station og videre ad søstien til Parnas, hvor der vil være aktiviteter for børn og voksne.

Senere på dagen kan man enten cykle videre fra Parnas ad Istidsruten til Skellebjerg eller tage den korte tur tilbage til Sorøs bymidte, hvor der også påtænkes afslutning med fællesaktivitet.

I Stenlille bliver den nye cykelrute fejret søndag den 17. maj med en cykel-, gå- eller løbetur med indlagte overraskelser og aktiviteter. Hvis man har lyst til at deltage i planlægningen, kan man kontakte Lotte Krogh fra SHHB/lokalrådet på telefon 40 34 64 43.

Mellem Skellebjerg og Sobjerg vil Skelleris Den Lille Økogård vise istidsfilm, lave forsøg med is og vand og besøge en "ægte" gletsjer.

Sorø Kommunes projektleder for rute-festen, Martin Thorup Knudsen, hører meget gerne fra foreninger, kulturinstitutioner og borgere, der har lyst til at bidrage på en eller anden måde.

Man kan kontakte ham på makn@soroe.dk. Han kan også fortælle om mulighederne for at søge puljemidler fra Nordea-fonden til aktiviteterne.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk