10. august 2020
Mange børn elsker skumshowet i sommerferiens slutning. Men der bliver ikke noget »Brandmand for en dag« i år. Foto: Lene Berthelsen
gallery icon

Se billedserie

Mange børn elsker skumshowet i sommerferiens slutning. Men der bliver ikke noget »Brandmand for en dag« i år. Foto: Lene Berthelsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ingen skumsjov i år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingen skumsjov i år
Sorø - 01. august 2020 kl. 07:19
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er normalt en fast tradition, at »Brandmand for en dag«-arrangementet ved Karlsens Plæne i Sorø afslutter Sportsrådets række af sommerferietilbud til kommunens børn.

Desværre er »Brandmand for en dag« ikke at finde på listen over Sportsrådets række af sommerferietilbud i år. Dette skyldes Covid-19.

- Siden regeringen præsenterede retningslinjerne for en kontrolleret genåbning af det danske samfund, har vi været i dialog med Sportrådet, Corona-Hotlinen og Kulturministeriet. Desværre kan vi ikke overholde de udsendte retningslinjer. Det betyder, at vi bliver nødt til at aflyse »Brandmand for en dag« i år, siger stationsleder Simon Calmar fra Vestsjællands Brandvæsen, Station Sorø.

- Vi ville ellers rigtigt gerne vise det lokale brandvæsen frem og give en god oplevelse til de mange børn, som hvert år kommer og er med til »Brandmand for en dag«, men det er desværre ikke muligt i år, siger han.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk