13. juli 2020
Sådan kommer man næppe til at opleve studenter-forældrene i år. Det traditionelle billede på trappen til hovedbygningen på Sorø Akademi, kan - som reglerne er i dag - ikke tages. Foto: Thomas Olsen
Sådan kommer man næppe til at opleve studenter-forældrene i år. Det traditionelle billede på trappen til hovedbygningen på Sorø Akademi, kan - som reglerne er i dag - ikke tages. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Huebegivenhed i faste rammer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Huebegivenhed i faste rammer
Sorø - 30. maj 2020 kl. 15:40
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den traditionelle dimissionsfest på Sorø Akademi har corono-krisen i år sat en stopper for, men i stedet vil skolen holde en såkaldt huebegivenhed for at gøre afslutningen med studentereksamen så festlig som muligt.

Forleden holdt skolens ledelse møde med elevrådsrepræsentanterne, og her nåede man frem til følgende løsning.

Huebegivenheden holdes i dagene 22.-24. juni. Hver student kommer ind i hovedbygningen med cirka fem minutters mellemrum. Her modtager eleven et karakterblad med årskarakterer og skriftlige eksamenskarakterer. Derefter går man ned i Fratergården, hvor studenten får sat huen på hovedet af familie eller en anden efter elevens ønske.

På mødet blev der trukket lod om dagene. Det gav følgende resultat:

Mandag: 3.z, 3.b og 3.y
Tirsdag: 3.a og 3.x

Onsdag: 3.c og 3.v.
De nøjagtige tidspunkter meldes ud senere. Her kommer også de retningslinjer, der kommer til at gælde.

- Vi arbejder på at gennemføre begge studentermiddag og dimission for hele årgangen - med de nødvendige forholdsregler, skriver rektor Kristian Jacobsen til eleverne.

- I skal nok indstille jer på, at dimissionen bliver uden forældre. Vi er i dialog med et professionelt tv-produktionsselskab med henblik på at få lavet en ordenligt live-streaming af dimissionen, så forældrene kan få en god oplevelse fra distancen.

Også årets studenterbillede giver udfordringer. Normalt fotograferes alle eleverne på trappen til hovedbygningen (søsiden), men det kan ikke lade sig gøre i år. I stedet arbejder man med alternativer som for eksempel et dronebillede, hvor hele årgangen står på plænen foran hovedbygningen.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk