17. april 2021
Det er et puslespil at få tiderne i kommunens haller og lokaler fordelt mellem brugerne. Billedet her er fra marts 2018. Foto: Hans-Jørgen Johansen
Det er et puslespil at få tiderne i kommunens haller og lokaler fordelt mellem brugerne. Billedet her er fra marts 2018. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hal-kabale i coronatid: Intet fysisk halmøde i år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hal-kabale i coronatid: Intet fysisk halmøde i år
Sorø - 25. februar 2021 kl. 12:23

Det er snart tid til, at Sorø Kommunes frivillige foreninger og aftenskoler retter blikket mod den kommende sæson og indgiver deres ønsker til tider i lokaler og haller. I år betyder forsamlingsrestriktionerne, at fordelingen af lokaler og haltider vil ske administrativt på baggrund af foreningernes ønsker.

Lokalebookingen gælder den kommende sæson, som starter på den anden side af sommerferien. Afhængigt af, hvad der til den tid kræves af test- og vaccinefaciliteter, kan det få betydning for fordelingen af lokaler. Det er dog ikke aktuelt inde i overvejelserne. Det oplyser Sorø Kommune i en pressemeddelelse.

Centerchef for Byråd og Kultur i Sorø Kommune, Stine Rich Hansen, udtaler:

- Det er super ærgerligt, at vi ikke i år kan holde det fælles timefordelingsmøde, hvor klubberne har været gode til indbyrdes at lave aftaler, så træningstiden i hallerne kan gå op. Jeg håber, at alle foreningerne alligevel tager en snak med naboforeningerne og andre lokalebrugere om deres ønsker, før man opretter sine bookinger. Jo bedre foreningerne kan koordinere deres ønsker, desto større er chancen for, at vi kan lykkes med at tilgodese ønskerne.

Formand for Sorø Sportsråd, John Christoffersen, siger i pressemeddelelsen:

- Det er en besynderlig situation at være i, og jeg forstår godt, hvis foreningerne føler sig lidt rådvilde og modløse. Ingen ved reelt, hvad situationen er, når vi kommer frem til sæsonstart engang efter sommerferien. Mange har været uden de vante fællesskaber i flere måneder. Gode vaner er blevet brudt, og det kan være en udfordring for mange at finde træningstøjet frem igen. Og måske oven i hatten konstatere, at det sidder noget strammere end før, udtaler han.

- Mit råd til foreningerne er at tage udgangspunkt i det, vi kender. Forsøge at tage tråden op fra dengang den knækkede i starten af december. Samme hold, samme tider, så vidt det er muligt - så ser vi, hvad der sker. Og skulle der til den tid blive behov for at justere, så er jeg sikker på, at både forvaltningens politikere og embedsværk samt foreningerne indbyrdes vil være ekstremt fleksible i forhold til hurtigt at finde løsninger og muligheder, så vi kan få Sorø Kommunes motions- og idrætsliv tilbage på det høje niveau, vi kender, siger John Christoffersen.

Foreningerne skal have oprettet deres bookingønsker i bookingsystemet inden den 14. marts. Herefter behandles anmodningerne, og foreningerne får at vide, hvilke tider de har fået tildelt. Herefter kan foreningerne oprette ønsker til de resterende ledige tider.

Også fordelingen af udendørs tider på kommunens kunstgræsanlæg er på vej. Med input fra kommunens fodboldklubber arbejder Fagcenter Byråd og Kultur på at fastlægge principper for fordeling af tider på kunstgræsanlæggene. Principperne vil blive behandlet i Kultur- og Fritidsudvalget i marts.

Man kan læse mere om lokalebooking på kommunens hjemmeside www.soroe.dk.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk