3. juni 2020
Christian Kalle og Gert Pedersen er far og søn i Stenlille Grusgrav. Christians søn Lasse på otte år bruger også gerne tid i de store, spændende bunker af grus og jord. Foto: Ulla Grundtvig Brask
gallery icon

Se billedserie

Christian Kalle og Gert Pedersen er far og søn i Stenlille Grusgrav. Christians søn Lasse på otte år bruger også gerne tid i de store, spændende bunker af grus og jord. Foto: Ulla Grundtvig Brask
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Grusgraven er nu deres fælles projekt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grusgraven er nu deres fælles projekt
Sorø - 15. oktober 2018 kl. 15:06
Af Ulla Grundtvig Brask
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den har ligget mere eller mindre stille i nogle år, men nu er der igen kommet aktivitet i Stenlille Grusgrav på Omkørselsvejen 1A.

Gert Pedersen har i mange år været ejer af tømrerfirmaet Ingvarsen-Ringsted, men han er ude af firmaet nu, og det er blevet en del af Rølund A/S i Sorø.

- Jeg gik hjemme i halvandet år, men har konstateret, at jeg ikke er færdig med at drive forretning, fortæller Gert Pedersen, der er 65 år og bor i Ugerløse.

Det har altid været hans ønske at »give noget videre til familien«, og han ser Stenlille Grusgrav, som en del af den plan.

Medejer er nemlig sønnen Christian Kalle, der er uddannet maskinmester.

- Jeg har arbejdet og boet med familien to år i Canada, men i 2015 kom vi hjem, og så opstod ideen med at lave noget sammen med min far, siger Christian Kalle.

Han er rigtig glad for at have en sparringspartner, som han kender så godt.

- Jeg ville ikke have mod på at være selvstændig, hvis ikke jeg havde én at vende beslutninger og udfordringer med, siger Christian Kalle, der fungerer som firmaets daglige leder.

Med respekt

I Stenlille Grusgrav udvinder man sand, sten og grus - samtidig med at den biologiske mangfoldighed beskyttes, pointerer de to indehavere.

Det skriver DAGBLADET Ringsted og Sjællandske.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk