19. maj 2019
Anja Finderup elsker stemningen på stationen. Foto: Bjarne Stenbæk
gallery icon

Se billedserie

Anja Finderup elsker stemningen på stationen. Foto: Bjarne Stenbæk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Garanti for julestemning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Garanti for julestemning
Sorø - 08. december 2018 kl. 17:25
Af Bjarne Stenbæk
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vejret var meget langt fra at vide sig fra sin bedste side denne lørdag. Det skal der nok være en del, der ikke har været så veltilfredse med - men for julemarkederne var det nok ikke så tosset.

Et af de faste indslag i den boldgade - Jul på Stationen - kunne i hvert fald notere, at der i nogle timer sidst på formiddagen hverken var til at komme frem eller tilbage for mennesker.

- Men det er jo også noget af det, som det hele går ud på, siger Anja Finderup, der normalt er at finde i butikken Guldregn i Absalonsgade.

- Jeg er med her hvert år, og det er det eneste marked, jeg deltager i. Det kommer sig nok af, at jeg kender en af arrangørerne, men nok så vigtigt er det, at jeg synes, at kvaliteten her er god. Her samles en række dygtige kunsthåndværkere, og det trækker mange mennesker til - og så er det jo også fint at få lidt en den gode julestemning ind under huden.

Anja Finderup er her med sine egne smykker, men faktisk er hun ikke kun med ved Jul på Stationen for at sælge.

- Nej, jeg må jo indrømme, at vi skiftes til at passe hinandens boder, så vi også får tid til at shoppe lidt, siger hun med et smil.

- Og man skal da passe på, at man ikke får brugt for mange penge. Det lykkes som regel, og turene rundt til de andre boder kan da også i lige så høj grad bruges til at hente inspiration fra dygtige kunsthåndværkere.

Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk