18. april 2019
Foto: Privatfoto
Foto: Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fyraftensmøder om Indre Mission

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fyraftensmøder om Indre Mission
Sorø - 10. oktober 2018 kl. 06:21
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I den kommende tid er der fire fyraftensmøder i Dianalund om Indre Mission.

Lokalarkivet i Dianalund står bag tre af arrangementerne. Alle tre møder foregår i borgerhuset i Dianalund klokken 16 til 17, og der er gratis adgang.

Den 25. oktober fortæller arkivleder Jørgen Mogensen om to lokale pionerer inden for Indre Mission, nemlig blikkenslagermester Peter Christoffersen og gårdejer Jens Jørgensen.

Den 1. november fortæller formand for Indre Mission i Tersløse Birthe Hansen om, hvordan hun har oplevet bevægelsen her på egnen.

Den 8. november fortæller Inge Marie Andersen og Knud Andersen fra Atterup om, hvordan det var at være barn i et indremissionsk miljø i 1950'erne og 1960'erne.

Der er også et fyraftensmøde den 6. november, som Folkeuniversitetet i Sorø står bag. Her holder professor og dr. theol. Kurt E. Larsen et foredrag om myter og sandheder om Indre Mission. Det foregår i Borgerhuset i Dianalund klokken 19.30. Det koster 90 kroner at deltage. Man kan enten bare møde op på aftenen eller tilmelde sig på emailadressen helge.torm@mail.tele.dk eller på telefon 29 93 18 91.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk