17. juni 2019
Hukommelseslege og sjove boldspil, som instruktørerne Poul Hangler og Vibeke Lund her viser, kan være med til at holde hjernen frisk. Foto: Bjarne Stenbæk
Hukommelseslege og sjove boldspil, som instruktørerne Poul Hangler og Vibeke Lund her viser, kan være med til at holde hjernen frisk. Foto: Bjarne Stenbæk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Foreninger og demensvenlighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foreninger og demensvenlighed
Sorø - 12. februar 2019 kl. 21:03
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mange danskere lever med eller kender en, der lider af en demenssygdom. Nu vil Sorø Kommune via Den Rullende Demensrådgivning og i samarbejde DGI sørge for, at foreningslivet i kommunen kan blive demensvenligt. Og tilbuddet gælder alle slags foreninger - ikke kun idrætsforeninger. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Det nye tilbud er sat i værk, fordi foreningslivet kan være med til at gøre en forskel for dem, der er ramt af sygdommen.

DGI har i samarbejde med Alzheimerforeningen hjulpet mange foreninger i hele landet med at blive demensvenlige.

- Det viser sig ofte, at det er små ting, der skal til, hvis en forening skal kunne rumme mennesker med netop denne sygdom, siger Anette Rand, der er demensrådgiver og psykomotorisk terapeut i Den Rullende Demensrådgivning, der også i foreninger holder oplæg og oplyser om sygdommen..

Det er gratis at få besøg af Den Rullende Demensrådgivning.

Tirsdag den 26. marts fra kl. 17.30-20.30 er der en workshop for alle foreninger. Den foregår i Viggi's Place i Sorø Hallen, Ringstedvej 20 i Sorø, og i workshoppen kan både bestyrelsesmedlemmer, instruktører og frivillige deltage.

Det er gratis at være med - undervejs spenderer kommunen en sandwich samt kaffe eller te. Ønsker man at deltage, skal man senest 22. marts tilmelde sig til Nanna på mailen naki@soroe.dk eller på tlf. 57 87 65 87.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk