18. april 2019
Det er seks år siden, at cykelstien ved Kalundborg blev etableret. Nu skal den forlænges til Tersløse, og det er der netop givet puljepenge til. Foto: Thomas Olsen
Det er seks år siden, at cykelstien ved Kalundborg blev etableret. Nu skal den forlænges til Tersløse, og det er der netop givet puljepenge til. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Folketings-penge til ny cykelsti

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Folketings-penge til ny cykelsti
Opdateret 10. oktober 2018 kl. 11:50
Sorø - 10. oktober 2018 kl. 11:36
Af Lene Berthelsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sorø Kommune er netop i dag blevet bevilget 3,8 mio. kr. til etablering af en dobbeltrettet cykelsti mellem Bromme og Tersløse. Det skriver Dagbladet og Sjællandske.

arrow Læs også: 6,9 mio. til cykelsti på Røsnæs

Det er den cykelsti, som er en del af omfartsvej-projektet ved Tersløse.

Pengene kommer fra aftalen »Bedre og Billigere Kollektiv Trafik« indgået af forligspartierne i Folketinget, S, DF, EL, RV og SF, hvor der i 2018 var 119,6 mio. kr. i uforbrugte midler. Mange andre kommuner er også blevet betænkt.

- Det er et stykke tid siden, at Sorø Kommune har søgt. Det har hele vejen igennem været et godt projekt. Det vurderer Vejdirektoratet også, og nu var vinduet altså åbent, så der kunne gives penge til det, siger folketingsmedlem Rasmus Horn Langhoff til Sjællandske og Dagbladet.

Borgmester Gert Jørgensen (K) glæder sig over de uventede penge.

Det er dog ikke noget, der kan nå at få nogen effekt på 2. behandlingen af budgettet ved byrådsmødet i eftermiddag, vurderer han:

- Men det kan give os noget luft på anlægssiden, så vi måske får mulighed for at fremrykke udviklingen af Pilegårdstrekanten i Dianalund eller renoveringen af daginstitutionen Troldehaven i Dianalund. Det må vi se på, siger Gert Jørgensen.

arrow Folketingsflertal afsætter 106 millioner til cykelstier
10. oktober 2018 kl. 10:19 Opdateret: kl. 10:20

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk