9. august 2020
Sorø Tennisforening indvier sit nye lysanlæg med en doublekamp med flyvende udskiftning. 11 timer og et minut spiller medlemmer fra solen går ned til den står op igen.
Sorø Tennisforening indvier sit nye lysanlæg med en doublekamp med flyvende udskiftning. 11 timer og et minut spiller medlemmer fra solen går ned til den står op igen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fejrer lysanlæg med tenniskamp hele natten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fejrer lysanlæg med tenniskamp hele natten
Sorø - 11. september 2019 kl. 18:12
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Vi spiller, til solen står op!

Det er meldingen fra Sorø Tennisforening, der natten mellem torsdag og fredag vil fejre sit nye lysanlæg på banerne med én lang tenniskamp. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

- Vi spiller fra solen går ned kl. 19.36, til den står op igen kl. 6.37, fortæller Henrik Leschley fra tennisforeningen. Han er en af initiativtagerne.

- Vi synes, det er den helt rigtige måde at fejre et nyt lysanlæg på. Det kommer til at foregå som en double med flyvende udskiftning. Nogen bliver til sent, andre møder meget tidligt ind og nogle stykker har madrasser og tæpper med. Så vi har fået fyldt alle timerne ud.

- Det er dejligt, at der er så mange, der har taget JA-hatten på og bakker op om sådan en skør idé, fortsætter han.

- Sorø Tennisforening har mange sociale arrangementer, og vi kan lide at være sammen omkring tennissporten på tværs af alder og køn - så det kommer nu heller ikke bag på mig. Og hvis vi en skønne dag også får etableret et par indendørs baner, så lover vi at spille tennis alle dage hele vinteren også.

Selve indvielsen af lysanlægget foregår torsdag fra kl. 19.00 med deltagelse af bl.a. borgmester Gert Jørgensen.

- Det har længe været et stort ønske for klubben at kunne forlænge aftenerne og dermed hele udendørs sæsonen ved kunstigt lys på nogle af banerne, siger Henrik Leschley.

- Med venlige bidrag fra 'DIF og DGI's forenings-pulje' samt 'Trelleborgfonden i samarbejde med Sydbank er den drøm nu gået i opfyldelse. Og det skal fejres.

Det nye lysanlæg dækker to baner med i alt ni master med LED lys.

Alle er velkomne til indvielse, hvor grillen tændes, og efter indvielsen kan man så også over 11 timer og et minuts tennis.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk