22. juni 2021
Brian Pihl Pedersen er primus motor i erhvervs-stafetten i forbindelse med trivselsdagen på onsdag. Foto: Jens Wollesen
Brian Pihl Pedersen er primus motor i erhvervs-stafetten i forbindelse med trivselsdagen på onsdag. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Erhvervs-stafetten fra fire verdenshjørner ender på Torvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erhvervs-stafetten fra fire verdenshjørner ender på Torvet

På onsdag klokken 14.45 slutter trivselsdagens erhvervs-stafet på Torvet i Sorø.

Sorø - 17. maj 2021 kl. 16:04
Af Bjarne Stenbæk

Udover de arrangementer, der er på de enkelte virksomheder, har erhvervslivet i Sorø Kommune sat et særligt stafetløb i søen for at markere den trivselsdag, som Sorø Erhvervsudviklingsråd og Sorø Erhverv står bag på onsdag den 19. maj.

- Vi har kun haft en lille måned til at sætte det hele op, så vi har haft travlt, siger Brian Pihl Pedersen fra Advokatgården i Sorø. Han har sat stafetten op i samarbejde med Jens-Otto Skovgaard Jeppesen fra Filadelfia i Dianalund.

- Vi har valgt at lave fire ruter - øst, vest, syd og nord - og så lade løberne mødes på Torvet i Sorø til slut.

Nord-ruten er den længste. Her går starten klokken cirka 12.15, og der er med stop på Filadelfia og på Hørkram 23,4 kilometer til Torvet i Sorø. Turen løbes af Martin Larsen fra Sejers Konditori med lidt hjælp fra Brian Pihl Pedersen.

Men Brian får også nok at se til. Han skal nemlig løbe vest-ruten fra Skovperlen på Slagelsevej med et smut forbi Støvlet Katrines Hus, Comwell Sorø og Elektrogården ind til Torvet - i alt 11,23 kilometer.

Thomas Jacobsen fra Landsbyens Auto/Din Bilpartner i Lynge Eskilstrup snupper de 8,3 kilometer fra værkstedet forbi Lynge Mølle, Skov & Have, SuperBriugsen og Nordea, mens den sidste rute fra Fjenneslev over Slaglille med stop ved Lysen Biler, rådhuset og Sejers Konditori - i alt 8,37 kilometer - løbes af Emil Bang Hansen fra Elektrogården.

Øst- og vest-ruten løbes med et linjevogter- eller baneflag fra Team AS Fodbold og Sorø Freja, mens nord- og syd-ruten løber med Sorø Kommunes byvåben, som Orebo Træindustri har fremstillet til lejligheden.

Trivselsdagen byder på mange aktiviteter rundt om i kommunen. Der er aktiviteter hele dagen. Klokken 12.00 til 12.15 er der et fælles arrangement under ledelse af Anne Grethe Thede fra LBI. Virksomhederne har fået tilsendt en video, men der er også et fælles arrangement på Torvet i Sorø.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk