19. januar 2021
Peter Mensink, leder af Sorø Musiske Skole, glæder sig til at opleve fællesskab og samspil ved julekoncerten den 16. december. Foto: David Nejrup
Peter Mensink, leder af Sorø Musiske Skole, glæder sig til at opleve fællesskab og samspil ved julekoncerten den 16. december. Foto: David Nejrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Endelig skal eleverne på scenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Endelig skal eleverne på scenen
Sorø - 05. december 2020 kl. 07:01

Efter mere end ni måneder uden optrædener i Sorø Musiske Skole, tager skolen nu alle forholdsregler i forhold til COVID-19 og holder live julekoncert den 16. december.

Nu er det nemlig tid til at mærke det, som elever og lærere har savnet i hverdagen, mener Sorø Musiske Skole: Fællesskabet og samspillet.

- Fællesskabet på alle fire linjer i Sorø Musiske Skole er det kit, der binder os sammen. Skolens lærere arbejder altid for at musikken, kunsten og teateret får liv ved, at vi gør ting sammen. Derfor kan vi også godt mærke, at vi har et enormt savn efter at mødes, inspirere hinanden, spille sammen, udstille, osv. Julekoncerten bliver den gave, vi giver hinanden i år, hvor vi for et øjeblik kan mærke hinanden og dele musikken, der lederen af Sorø Musiske Skole, Peter Mensink.

Husk mundbind
Det er klokken 19-20 i Multisalen på Sorø Borgerskole, og der bliver kun adgang for tilmeldte.

Dørene åbnes denne aften til en akustisk koncert, hvor eleverne optræder med et blandet repertoire - fra "Moulin Rouge«-musicalen til julen.

Det er en traditionel julekoncert, men med en opstilling der tager højde for, at Covid-19 reglerne for afvikling af koncerter er overholdt. Det betyder blandt andet god afstand, siddende publikum og mundbind når man står op.

Julekoncerten kræver tilmelding via skolens kontor og er for elevernes forældre og bedsteforældre.

Sorø Musiske Skole opfordrer til, at man kommer i god tid, så der ikke er for tæt kø ved indgangen, og at alle medbringer eget mundbind.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk