17. oktober 2018
En betuttet tiger, fire-årige Maise Hartmann Nilsson fra Sorø. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

En betuttet tiger, fire-årige Maise Hartmann Nilsson fra Sorø. Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En uhyggelig hyggelig halloween-aften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En uhyggelig hyggelig halloween-aften
Sorø - 27. oktober 2017 kl. 21:18
Af Merete Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis man intetanende var dumpet forbi Sorø midtby fredag eftermiddag og aften, så ville man måske have undret sig over de mange aparte udseende børn og voksne som befandt sig på Storgade, i Absalonsgade, på Torvet og i Holberg Arkaden. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

arrow Læs også: Offer for brandbombe sigtes for hæleri

Spøgelser i massevis, omvandrende græskar, zombier, kæmpeedderkopper, uhyggelige klovne og kutteklædte »skræmsler« var blot nogle af de eksistenser som gav gaderne kolorit, da Sorø Handel & Service holdt halloween-åbent fra klokken 17.00 til 21.00.

- Er du gal, hvor er det klamt, lyder det fra en mor, som sammen med sin datter havde kastet sig over aktiviteten med »føle-kasser« hos Svøm & Leg. Spørgsmålet er nok, om indholdet i følekasserne var lige så snasket som »slim-produktionen« hos Nyt Syn i Holberg Arkaden. Det var dog ikke en konsistens som holdt børnene tilbage, for der havde ifølge indehaver Thomas Waagø været gang i slimproduktionen hele dagen.

Foran Sorø Museum kunne man få stillet lækkersulten med kandiserede æbler og brændte mandler, mens Eventyrhuset fra Kirke Flinterup et stykke længere henne ad gaden lokkede med saft, marmelader, chutney og andet godt. Med både pandekage- og slagtervogn i gaden - samt delikate smagsprøver i de forskellige butikker, var der bestemt ingen grund til at gå sulten hjem.

I Absalonsgade havde Guldregn opstillet en »ladestation« med uv-lys, hvor børn kunne få ladet tryllestave op. En aktivitet som blev benyttet af temmelig mange børn.

Men selvom de fleste børn havde gjort sig umage for at blive så uhyggelige som overhovedet muligt, så viste de glade smil og de skinnende øjne, at Sorø by endnu engang havde ramt plet i valget af aktiviteter og diverse konkurrencer. Det var en uhyggelig hyggelig aften.

arrow Brandbombe: Høj mand løb ad Svendsgade
27. oktober 2017 kl. 12:34 Opdateret: kl. 12:36
arrow Kostbare cykler blev fjernet fra bombet lejlighed
26. oktober 2017 kl. 06:00 Opdateret: kl. 17:20
arrow Uvenskab bag kastet molotovcocktail
25. oktober 2017 kl. 16:32 Opdateret: kl. 16:50

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk