10. december 2019
Retten i Nykøbing F
Foto: Martin Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Drabssag: To mænd varetægtsfængslet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Drabssag: To mænd varetægtsfængslet
Opdateret 22. juni 2019 kl. 18:39
Sorø - 22. juni 2019 kl. 15:54
Af Bjarne Stenbæk
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

ARTIKLEN ER PRÆCISERET:
De to mænd på 42 og 34 år, der er sigtet for drab på 68-årige Kiehn Andersen fra Ruds Vedby ved Sorø og 80-årige Poul Frank Jørgensen fra Vemmelev ved Slagelse, blev begge varetægtsfængslet frem til den den 18. juli, da de lørdag blev fremstillet i grundlovsforhør sigtet for de to drab og for efterfølgende at have sat ild i de dræbtes huse.

Den 42-årige erkendte sig delvist skyldig i begge drab og brandstiftelser ved grundlovsforhøret, mens den 34-årige nægter sig skyldig.

Efter mødet i Retten i Nykøbing Falster blev den 42-årige varetægtsfængslet på baggrund af begundet mistanke om vold med døden til følge i begge drabssager, mens den 34-årige blev varetægtsfængslet med begrundet mistanke i sagen om drabet på Kiehn Andersen men ikke i sagen fra Vemmelev, da dommeren ikke umiddelbart fandt bevis for, at han har været med i Vemmelev.

Grundlovsforhøret foregik bag lukkede døre og derfor er forklaringerne og baggrunden for varetægtsfængslingen ikke offentliggjort.

Præcisering: Det har tidligere fremgået, at den 42-årige erkendte sig skyldig i begge drab, men det er ikke korrekt, da han erkender sig delvist skyldig i det han erkender de faktiske forhold og at have haft noget med drabene at gøre.

arrow Læs også: Drabs-sigtede får fængsling forlænget

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk