14. december 2017
Matematik på en anden måde: Kreditrådgiver Jean Nissen fortalte 8.a fra Sorø Borgerskole om privatøkonomi. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Matematik på en anden måde: Kreditrådgiver Jean Nissen fortalte 8.a fra Sorø Borgerskole om privatøkonomi. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De undgår »Luksusfælden«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De undgår »Luksusfælden«
Sorø - 15. marts 2017 kl. 06:13
Af Ulla Grundtvig Brask
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Matematik giver mening på en helt ny måde, når det er en kreditrådgiver fra Alm. Brand Bank, som fortæller om budget, løn, skat, opsparing, gæld og renter.

- Man finder da ud af, at man faktisk kan bruge matematik til noget ude i virkeligheden, siger Caroline Peterson Kiel, der går i 8.a på Sorø Borgerskole.

Matematik er faktisk et af hendes yndlingsfag. Sådan er det også for klassekammeraten Oline Petersen.

- Men nogle gange tænker man da: »Hvad skal vi egentlig bruge brøker til?«, siger Oline Petersen til DAGBLADET Ringsted og Sjællandske.

Klassen havde i en matematiktime forleden besøg af kreditrådgiver Jean Nissen, der var inviteret for inden for i lokalet for at klæde de unge mennesker på i emnet »privatøkonomi«.

- Pengeugen er en rigtig god mulighed for at komme i dialog med de unge om privatøkonomi. Det er et område, som mange unge desværre ikke har styr på, og derfor fristes mange af dyre forbrugslån og ender i værste fald i RKI, siger Jean Nissen fra Alm. Brand Bank, der var på skolen i anledning af den landsdækkende kampagne Pengeugen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk