18. januar 2019
Dorthe Harbo og Annemette Bramsen underviser sammen i grafisk kommunikation. Enten her i lokalerne på Sorø Station eller ude i virksomhederne. Foto Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Dorthe Harbo og Annemette Bramsen underviser sammen i grafisk kommunikation. Enten her i lokalerne på Sorø Station eller ude i virksomhederne. Foto Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De gør det komplicerede mere enkelt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De gør det komplicerede mere enkelt
Sorø - 09. juni 2018 kl. 09:01
Af Ulla Grundtvig Brask
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kender du det, at ord på ord på ord på ord ikke giver mening? Men at en simpel tegning - sammen med ordene - fortæller alt?

Det er det, som et nyt virksomhedssamarbejde i Sorø har fokus på. Firmaet er et samarbejde mellem Dorthe Harbo og Annemette Bramsen.

Dorthe Harbo er arkitekt og byplanrådgiver, og hun er helt nystartet som selvstændig. Annemette Bramsen er uddannet tegner og grafiker og har været i gang med sin egen virksomhed siden 1997. De har begge mange års erfaring med at undervise.

De har til daglig hver deres enmands-virksomhed på Frederiksberg, men en dag i februar 2018 skete der noget.

- Vi bor i samme kvarter og støder indimellem på hinanden til en vejfest. Mere var det ikke. Så var det, at vi begge to var deltagere på et netværksmøde for solo-selvstændige, og her kom vi i snak. Det viste sig hurtigt, at vi kunne supplere hinanden ret godt, fortæller Dorthe Harbo, der med det samme foreslog Annemette Bramsen, at de skulle »finde ud af noget sammen«.

De tilbyder nu kurser enten i lokalerne i den gamle stationsbygning på Sorø Station, eller de kommer ud på virksomheder og holder kurser om grafisk kommunikation og ledelse.

Når man går fra et af deres kurser, er man i stand til at illustrere - ved hjælp af små enkle tegninger - et forløb eller en proces.

- Hvis man vil formidle noget til nogen og være sikker på, at budskabet og pointen er forstået, er det bedre at bruge ord i kombination med tegninger frem for kun ord. Det viser al forskning. Det er det, vi arbejder med, forklarer Dorthe Harbo.

Det skriver DAGBLADET Ringsted og Sjællandske.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk