26. maj 2020
Indehaver af Skjold Burne i Sorø, Johnny Keller, glæder sig til, at det forhåbentlig snart bliver ?normal hverdag igen?, så butikken atter kan levere gavekurve og smagfulde flasker til festlige lejligheder. 	Foto: Merete Jensen
Indehaver af Skjold Burne i Sorø, Johnny Keller, glæder sig til, at det forhåbentlig snart bliver ?normal hverdag igen?, så butikken atter kan levere gavekurve og smagfulde flasker til festlige lejligheder. Foto: Merete Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De glæder sig til mere liv i Holberg Arkaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De glæder sig til mere liv i Holberg Arkaden
Sorø - 19. maj 2020 kl. 11:50
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Merete Jensen
Da Mette Frederiksen lukkede en stor del af Danmark i midten af marts, troede Skjold Burne, der ligger i et center, at det også gjaldt denne butik. Lukningen varede dog kun et par timer, for butikken fandt hurtigt ud af, at den går ind under begrebet »dagligvarebutik« og derfor godt måtte holde åbent.

Men det naturlige flow af handlende i Holberg Arkaden har - af gode grunde - været sparsomt, og indehaver Johnny Keller fortæller, at der har været stille i butikken. Meget stille. Derfor har han og hustruen Heidi »Futte« Keller også haft kortere arbejdsdage - og har flere dage lukket før tid.

- Vi har haft væsentlig færre kunder, og det er i dén grad gået ud over vin- og spiritussalget. Det er tydeligt, at kunderne har nøjedes med at handle ét sted - nemlig i dagligvareforretningerne, så de ikke har løbet unødig risiko ved at gå i flere specialbutikker, og det er forståeligt!

- Desuden plejer vi også at levere en del gavekurve og flasker til jubilæer, fødselsdage, receptioner og lignende. Men uanset hvad så skal vi ikke klage, for vi har jo - modsat mange andre butikker - haft lov til at holde åbent. Vi har heldigvis tjent nok til at kunne betale de faste omkostninger, siger Johnny Keller.

Ægteparret glæder sig meget til, at de øvrige butikker og caféer kan åbne igen, så Holberg Arkaden atter kan summe af liv. Det er nemlig én af grundene til, at parret valgte at flytte fra Storgade og ned i arkadens lokaler - sammenholdet blandt butikkerne og det store flow af handlende.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk