24. august 2019
Lis Gunde lukker sin butik i Storgade om tre måneder. Det gør hun uden bitterhed men med lidt vemod - og med konstateringen: - Det er udviklingen. Sådan er det bare. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Lis Gunde lukker sin butik i Storgade om tre måneder. Det gør hun uden bitterhed men med lidt vemod - og med konstateringen: - Det er udviklingen. Sådan er det bare. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dametøjsbutik i Storgade lukker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dametøjsbutik i Storgade lukker
Sorø - 23. marts 2019 kl. 11:06
Af Ulla Grundtvig Brask
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

14 år. Så længe har Lis Gunde solgt dametøj fra sin butik i Storgade i Sorø. Men den 29. juni er butikkens sidste åbningsdag, og butiksejeren skal sige farvel til livet som selvstændig erhvervsdrivende.

Lis Gunde er afklaret med beslutningen, og hun er ikke bitter. Men vemodig er hun. Der er blevet knoklet igennem alle årene - både i de gode og i de udfordrende perioder, og hun har lagt hjerteblod og masser af tankevirksomhed i butikkens drift og udvikling.

- Grunden til, at jeg lukker, er nogle ændrede købsmønstre. Det har jeg taget konsekvensen af. Butikken her har haft sin tid, og nu er tiden ikke længere til det koncept, jeg brænder for, siger Lis Gunde.

Lis Gunde sælger dametøj i den lidt dyrere prisklasse, og markedet for den slags er blevet for svagt til, at hun kan leve af det i en mindre provinsby.

- Der er ganske enkelt ikke nok mennesker i bymidten. Vi har ikke nogle supermarkeder, der kan give os forretningsdrivende det flow af mennesker, vi har brug for i hverdagen. Den stigende internethandel har også snuppet en del fra mig, siger Lis Gunde.

Læs hele artiklen i DAGBLADET Ringsted og Sjællandske lørdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk