19. november 2017
Det er afgangen fra Sorø Station 06.40, der var problemet for pendlerne. Der er cirka 70 færre siddepladser end ellers på denne afgang. Men nu lover DSB, at problemet er løst fra på tirsdag. Foto: Kenn Thomsen
Det er afgangen fra Sorø Station 06.40, der var problemet for pendlerne. Der er cirka 70 færre siddepladser end ellers på denne afgang. Men nu lover DSB, at problemet er løst fra på tirsdag. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DSB erkender fejl og lover flere siddepladser fra tirsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DSB erkender fejl og lover flere siddepladser fra tirsdag
Sorø - 13. september 2017 kl. 14:49
Af Ulla Grundtvig Brask
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Uden varsel ændrede DSB på togkapaciteten på afgangen 06.40 fra Sorø Station. Men fra tirsdag skulle det igen være muligt at få sig en siddeplads i morgentoget, lover DSB.

Det var blandt andet Sorø-pendleren John Schwarz, der gjorde DSB opmærksom på problemet med alt for mange stående passagerer i morgentoget fra Sorø mod København. Han er ellers en meget tilfreds pendler mellem Sorø Station og Ørestad.

Men for cirka 10 dage siden var der noget, som ændrede sig: Toget fra Sorø klokken 06.40 mod hovedstaden var blevet kortere, og dermed var der færre siddepladser til passagererne.

- Jeg har ikke lyst til at stå op i 47 minutter om morgenen, siger John Schwarz, der rettede henvendelse til DSB via Facebook.

Han synes, det er urimeligt, at det ikke er muligt at få en siddeplads, at passagerne står meget tæt hele vejen til København, og at det ikke engang er muligt for togpersonalet at tjekke billetter på grund af de mange stående passagerer.

DSB melder nu ud, at der er fundet en løsning på problemet med for så siddepladser på den morgenafgang - allerede fra tirsdag den 19. september.

- Vi har lavet en fejl. Vi er kommet til at tage for meget af det tog set i forhold til, hvor mange passagerer der benytter det. Derfor laver vi vores plan om, og fra på tirsdag vil der være ekstra topkapacitet på afgangen igen. Det vil blive cirka 130 pladser mere, siger Tony Biskeskov, der er trafik informationschef i DSB.

- Vi kan ikke love, at det bliver sådan i al fremtid, men sådan løser vi udfordringen nu, siger Tony Bispeskov til DAGBLADET Ringsted og Sjællandske.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk