22. oktober 2021
Billedkvaliteten er ikke den bedste - men hvad gør det, når Sorø i forbindelse med et VM-stævne opnår en bronzemedalje. Privatfoto
Billedkvaliteten er ikke den bedste - men hvad gør det, når Sorø i forbindelse med et VM-stævne opnår en bronzemedalje. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bronze til Sorø ved VM-stævne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bronze til Sorø ved VM-stævne
Sorø - 19. maj 2019 kl. 14:03

Humøret var af gode grunde højt, da Sorø Gymnastik Forenings hold Team Nova fredag kom på podiet i short program ved IFAGG Trophy 2019 i Cartagena på den spanske sydøstkyst. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Konkurrencen blev afviklet i forbindelse med IFAGG World Championship foer seniorer og juniorer i æstetisk gymnastik. Short program er endnu så ny en disciplin, at der 8kke afvikles et officielt VM.

- Men det tager vi ikke så tungt. Det var de bedste hold, der var med, og vi kom ind på tredjepladsen efter en fantastisk flot præstation, siger formanden for Sorø Gymnastik Forening, Niels Jensen.

I alt 10 hold var med i konkurrencen, der blev vundet af et team fra Rusland.

- Vi er stolte over præstationen, fortsætter Niels Jensen.

- Og man kan vel godt sige, at den flotte placering er en foreløbig kulmination på det arbejde, vi satte i gang for 10 år siden. Også set i forhold til den støtte, vi har modtaget fra TalentSport Sorø og vores sponsorer, er det selvfølgelig en stor tilfredsstillelse at vende hjem med medaljer.

I de to præsentationer på gulvet fik Team Nova 14.0 og 13.6.

To andre hold fra Sorø Gymnastik Forening deltog også i konkurrencerne, der udover det nævnte også omfattede Cartagena Childrens Trophy. Også de hold leverede flotte præstationer, men det var ikke tilstrækkeligt til en finaleplads.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk