31. maj 2020
Emily Søgaard Madsen og Ida Juul Hasselsteen fra Holbergskolen i Dianalund i dyb koncentration under First Lego Leaque. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Emily Søgaard Madsen og Ida Juul Hasselsteen fra Holbergskolen i Dianalund i dyb koncentration under First Lego Leaque. Foto: Mie Neel
Foto: Foto:Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Her er teknologi og videnskab en fest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Her er teknologi og videnskab en fest
Sorø - 09. november 2019 kl. 19:17
Af Ulla Grundtvig Brask
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når man har det sjovt, lærer man bedre.

Det er nøjagtigt, hvad der er sket for Holbergskolens hold i konkurrence First Lego Leaque 2019, som fandt sted i denne weekend på Mærk Mc-Kinney Møllers Videnscenter på Akademigrunden. Konkurrencen kalder sig »Danmarks sejeste videnskabsturnering«, og i denne del af regionen dystede 17 hold mod hinanden. Ud af de 17 hold kom de fem fra Sorø Kommune.

Forberedelserne til First Lego Leaque har ikke bare været lærerige, fortæller to af Holbergskole-holdets frontfigurer, Ida Juul Hasselsteen og Emily Søgaard Madsen, der går i 6. klasse.

Forløbet har også skabt fællesskab og sammenhold blandt de 13 deltagere, der alle har bidraget til slutprodukterne. Holdet har siden sommerferien arbejdet med emnet »bæredygtige byer«, og der er udtænkt vilde ideer.

Læs hele artiklen i DAGBLADET Ringsted og Sjællandske mandag.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk