18. juli 2019
Martin Høj Dahl fra Stenlille er formand for foreningen 3modul, som havde arrangeret udstillingen i Pedersborg. Foto: Ulla Grundtvig Brask
gallery icon

Se billedserie

Martin Høj Dahl fra Stenlille er formand for foreningen 3modul, som havde arrangeret udstillingen i Pedersborg. Foto: Ulla Grundtvig Brask
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Det kører på (små) skinner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Det kører på (små) skinner
Sorø - 02. december 2018 kl. 16:11
Af Ulla Grundtvig Brask
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I et hus i Assentorp ved Stenlille finder Martin Høj Dahl på 55 år nogle gange voksdugen frem og lægger den til rette på familiens stuegulv. På voksdugen lægger han dele af modelbanesamlingen, og så bliver der nørdet med tog.

Martin Høj Dahl elsker tog, men det bedste ved hobbyen er faktisk det sociale samvær, han har med de andre medlemmer af foreningen 3modul, som han er formand for.

- Vi mødes en gang om måneden og hygger os med modeljernbaner. Vi deler også viden mellem os. Hvis der for eksempel er én, som er særligt god til at lave træer, så viser han os andre, hvordan man gør, fortæller Martin Høj Dahl.

Den 2. december var den internationale »Modeljernbanens Dag«, og det blev markeret i gymnastiksalen på Pedersborg Skole, hvor 3model havde stillet en bane op med bidrag fra fem af klubbens 25 medlemmer.

Også Nordvestsjællands N-Modulklub deltog med en bane. De bygger i størrelsesforholdet 1:160 med udgangspunkt i det nordvestsjællandske. Klubben har seks medlemmer, og de mødes flere gange hver måned i klublokaler i Kalundborg.

Læs hele artiklen i DAGBLADET Ringsted og Sjællandske.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk