21. februar 2019
Steffen Beierholm har de ro rottweilere, Diesel og Tesla. Diesel er ofte med på job i vinduespoleringsvognen. Foto: Anders Ole Olsen
Steffen Beierholm har de ro rottweilere, Diesel og Tesla. Diesel er ofte med på job i vinduespoleringsvognen. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Beierholm fylder 50

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Beierholm fylder 50
Sorø - 12. februar 2018 kl. 10:57
Af Bjarne Stenbæk
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Indehaver af Steffen Vinduespolering og Frederiksberg Auto, Steffen Beierholm, fylder 50 søndag den 18. februar. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Steffen Beierholm er ikke mindst via sin vinduespoleringsvirksomhed et kendt ansigt i byen. Han blev udlært vinduespudser hos Knud Nielsen på Frederiksberg, og da han altid har rodet med biler, var det også naturligt for Steffen at åbne et autoværksted.

Eller helt naturligt var det måske ikke, for da Steffen var værnepligtig i Odense, kørte han nemlig galt. Det var i 1987, og han kom så slemt til skade, at han egentlig blev regnet som død - men han snød de dystre forudsigelser. Til gengæld havde rygsøjlen taget voldsom skade, og venstre arm var blevet lam, men da han efter et halvt år kunne udskrives fra sygehuset, var Steffen Beierholm fast besluttet på, at han ville klare sig selv - og han skulle ikke have nogen chef. I stedet uddannede han sig, og uddannelsen omfattede også to år som kontorassistentelev på Ringsted Postkontor. 1. november 1991 var Steffen Beierholm så klar til at springe ud som selvstændig.

Steffen Beierholm sidder i bestyrelsen for Sorø Handel & Service. Han er sammen med Ea Matzon og Ronnie Mogensen hovedkraften bag den store publikumssucces »Klassisk Køredag«, og han deltager også i en del af byens andre aktiviteter som eksempelvis seneste juls julekalender og juleby på Torvet.

Steffen Beierholm har Danmarks største samling af det danske traktormærke Bukh fra Kalundborg, og ved siden af traktorsamlingen, der udover Bukh især indeholder mærkerne John Deere og IH, har han både veteran-knallerter, -motorcykler og -biler. I alt tæller samlingen 130-150 veterankøretøjer.

Steffen Beierholm fejrer fødselsdagen med åbent hus lørdag den 17. februar fra kl. 14.00 på privatadressen, Elmebjergvej 39 i Sorø.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk