19. april 2019
Nafes Othman Naafis og Hakima Smati kører Corner Bageriet videre, og Kjeld Petersen i midten er glad for fortsat at kunne arbejde i forretningen. Foto: Bjarne Stenbæk
Nafes Othman Naafis og Hakima Smati kører Corner Bageriet videre, og Kjeld Petersen i midten er glad for fortsat at kunne arbejde i forretningen. Foto: Bjarne Stenbæk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bageri har fået ny ejer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bageri har fået ny ejer
Sorø - 05. oktober 2018 kl. 10:22
Af Bjarne Stenbæk
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nafes Othman Naafis er ny ejer pr. 1. oktober 2018. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Der har i lokalområdet været talt meget om Corner Bageriet på hjørnet af Storgade og Vestergade i Sorø - men nu er alt faldet på plads.

Bageriet har nemlig fået ny ejer. 12. september skrev Nafes Othmann Naafis under på aftalen, der betyder, at han pr. 1. oktober er registreret som ejer af Corner Bageriet.

Nafes Othman Naafis er konditor, og han har som partner Hakima Smati, der har været ansat som konditor i bageriet i tre år. Derfor kender hun alt til forretningsgangen og produkterne.

- Men vi er glade for også at kunne tilføje, at Kjeld Petersen fortsætter i bageriet, og det er fortsat Kjelds opskrifter, vi benytter, fortæller hun.

- Kjeld har været sygemeldt i en periode, og han er nu klar til at begynde igen. Fra start bliver det ikke på fuld tid. Han skal gradvist i gang.

- Vi har investeret mange hundrede tusinde kroner, og det gør vi selvfølgelig, fordi Sorø er en god by, og Corner er en god forretning, som kunderne er rigtig glade for, fortsætter hun.

- Indtil viderer er det Nafes, Kjeld, Kjelds kone og mig, der står for at bage brød og lave kager, men på længere sigt, er det planen, at vi skal bruge flere. I forretningen har vi ansat fire kvindelige ekspedienter.

Blomster på disken og i baglokalet vidner om, at Corner Bageriet har været savnet i de uger, hvor der har været lukket. Men lukningen er fortid nu, og Hakima Smati fortæller videre, at Corner Bageriet har købt en helt ny ovn, der bliver installeret i næste uge. Hun understreger også, at Corner Bageriet laver alt selv og ikke får hverken brød eller kager ude fra.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk