18. januar 2019
Der bliver indgang til den nye Aldi fra P-pladsen ved Rolighed. Visualiseringen af den kommende butikken er fra arkitektfirmaet John Veje a/s.
gallery icon

Se billedserie

Der bliver indgang til den nye Aldi fra P-pladsen ved Rolighed. Visualiseringen af den kommende butikken er fra arkitektfirmaet John Veje a/s.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Aldi er klar med ny butik i 2019

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aldi er klar med ny butik i 2019
Sorø - 05. maj 2018 kl. 07:18
Af Ulla Grundtvig Brask
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I juni 2018 begynder nedrivningen af den gamle SuperBest-bygning ved Holberg-Arkaden. I starten af 2019 åbner Aldi ny, stor butik ved Rolighed.

arrow Læs også: Se billederne: Forladt butik bliver revet ned

Der vil være mange meninger om, hvorvidt bymidtens kommende supermarked er smuk arkitektonisk eller bare en øjebæ.

Borgmester Gert Jørgensen var en del af det byrådsflertal, som sagde ja til byggeriet af 860 kvadratmeter supermarked lige dér, hvor den gamle SuperBest ved Holberg-Arkaden lå.

- Jeg mener, det er et løft til Sorø som by, og jeg synes, det passer ind. Men jeg respekterer, at vi kan have forskellige holdninger til, hvor pænt det er, siger Gert Jørgensen.

Peter Bremer, der er ejendoms- og udviklingschef i Aldi, sætter disse ord på det kommende byggeri.

- Det er funktionelt. Det er minimalistisk. Det er neutralt, og glasfacaderne kan spejle sig i smukke Sorø, siger Peter Bremer.

Det er firmaet Innovater, der kommer til at eje bygningen. Aldi lejer sig ind.

- Vi begynder nedrivningen af den gamle SuperBest-bygning i juni. Derefter bygger vi, og vi regner med, at alt står klar til åbning i begyndelsen af 2019, siger udviklingsdirektør Peter Søgaard fra Innovator.

Både Peter Bremer fra Aldi og Peter Søgaard fra Innovator pointerer, at det ikke bare er den gamle Aldi i Absalonsgade, som flytter til nye lokaler ved Holberg-Arkaden.

Den gamle Aldi har et salgsareal på 446 kvadratmeter - den nye får 860. Der bliver plads til indvendig bredere og lysere gangarealer, moderne butiksinventar og nye varegrupper.

Når Innovator og Aldi satser så meget på Sorø, er det, fordi borgerne i Sorø og omegn i forvejen handler meget i butikken. Og det skulle de gerne blive ved med.

- Vi ser Sorø som en by i vækst med stor udviklingspotentiale, og her er et stort opland. Vi vil gerne fastholde vores position som stort og eneste supermarked i Sorøs bymidte, siger Peter Bremer.

Den eksisterende butik i Absalonsgade holder åbent i hele byggeperioden, oplyser Aldi.

Det skriver DAGBLADET Ringsted og Sjællandske.

arrow Aldi ønsker stadig ny butik ved Holberg Arkaden
01. juni 2017 kl. 10:06 Opdateret: kl. 12:19

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk