24. maj 2019
Ella Hilker midt i alt det grønne, der udgør Haverefugiet på Smedevej. Foto: Hans-Jørgen Johansen
Ella Hilker midt i alt det grønne, der udgør Haverefugiet på Smedevej. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 30.000 kroner til Haverefugiets pavillon

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

30.000 kroner til Haverefugiets pavillon
Sorø - 05. november 2018 kl. 14:19
Af Lene Berthelsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

24 sjællandske foreninger modtager 478.163 kr. fra Nordea-fondens lokalpulje. Blandt de sjællandske modtagere er Haverefugiet Sorø, der ligger på Smedevej. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Haverefugiet Sorø får 30.000 kr. til en naturpavillion, der skal skabe bedre rammer for lokale børn og bidrage til naturformidling i børnehøjde.

- Pavillonen bliver et sted, hvor vi kan snakke sammen og være sammen. Støtten bidrager til, at vi fortsat kan støtte børnene og give dem gode rammer for leg og læring i naturen. Men også de stressramte, som bruger stedet, får glæde af pavillonen, siger Ella Hilker, bestyrelsesformand i Haverefugiet Sorø.

Støtten kommer også til at betyde noget for lokalmiljøet.

- Det spreder sig jo lidt som ringe i vandet. At man kan lave et projekt for små penge og stable noget på benene, forklarer Ella Hilker.

Haverefugiet blev etableret i 2012 som et terapitilbud til stressramte.

Nordea-fonden støtter foreninger og organisationer til fællesskabsorienterede projekter og aktiviteter, som skaber gode liv inden for sundhed, motion, natur og kultur. Hvert år uddeler fonden 25 mio. kr. til over 1.400 foreninger.

Alle almennyttige foreninger og organisationer kan søge fonden om op til 100.000 kr. i støtte. Det typiske uddelingsbeløb er på 5.000-30.000 kr., der f.eks. kan gå til foreningsaktiviteter, mindre events, udstyr til klubben eller lokale kulturarrangementer.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk