8. marts 2021
Rektor Kristian Jacobsen og uddannelsesleder Øzkan Güleryüz under forberedelserne til online-orienteringsaftenen. Foto: Thomas Olsen
Rektor Kristian Jacobsen og uddannelsesleder Øzkan Güleryüz under forberedelserne til online-orienteringsaftenen. Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 300 med til akademi-orientering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

300 med til akademi-orientering
Sorø - 21. januar 2021 kl. 10:24
Af Bjarne Stenbæk

300 var med, da Sorø Akademi onsdag aften gennemførte sit orienteringsmøde online.

- Vi kan ikke afvise, at en del af skolens lærere og elever kiggede med, men selv når vi regner dem fra, havde vi rundt regnet lige så mange til det virtuelle møde, som vi plejer at have til det fysiske. Det er vi yderst tilfredse med, fortæller rektor Kristian Jacobsen.

Alt fungerede perfekt, og Kristian Jacobsen fortæller videre, at skolen fremover formentlig vil bygge elementer fra online-orienteringen ind i det fysiske møde, der naturligvis også kan live-streames til interesserede, der enten på grund af afstand eller andet ikke er i stand til at møde frem. De seks chat-rooms - eller kanaler - hvor elever og forældre kunne stille spørgsmål til elever, lærere og ledelse, fungerede også til topkarakter.

- Men også i den daglige virtuelle undervisning har lærerne fundet metoder, der kan være brugbare fremover, siger Kristian Jacobsen.

- Kigger vi os omkring, ser vi, at virksomheder har fået øjnene op for, at hjemmearbejdspladser typisk med mere arbejdsro med fordel kan benyttes ii en god kombination med fysisk fremmøde, ligesom online-møder i vid udstrækning har vist sig brugbare. På den måde har det kæmpe benspænd, coronaen overordnet set har været, betydet, at vi på en del it-områder har udviklet os med rekordfart.

Vil man se med på live-delen, kan det ske på https://www.youtube.com/watch?v=C41WJKSgVQ8&feature=youtu.be (man kan også gå ind via skolens hjemmeside soroeakademi.dk). Man skal spole cirka 30 minutter frem, før selve transmissionen begynder. Senere kommer der en tilklippet udgave ud.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk