25. august 2019
20-årige Casper Elkjær Hansen fangede tirsdag en røver i SuperBrugsen i Stenlille. Den kriminelle har fået tre måneders ubetinget fængsel og seks års udvisning af Danmark. Foto: Bjarne Stenbæk
20-årige Casper Elkjær Hansen fangede tirsdag en røver i SuperBrugsen i Stenlille. Den kriminelle har fået tre måneders ubetinget fængsel og seks års udvisning af Danmark. Foto: Bjarne Stenbæk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 20-årige Casper fangede røver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

20-årige Casper fangede røver
Sorø - 16. marts 2017 kl. 13:21
Af Jeppe Jul Garnak
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

20-årige Casper Elkjær Hansen spottede tirsdag eftermiddag en butikstyv i SuperBrugsen i Stenlille. Da han ville stoppe manden, udviklede tyveriet sig til et røveri. Det fortæller Casper Elkjær Hansen til DAGBLADET og Sjællandske.

arrow Læs også: Tyveri gik helt galt: Flæskestegstyv udvist

- Jeg spottede ham og en anden, allerede da de kommer ind i butikken. De er to mænd, og de fylder en stor kurv op med varer i løbet af et kvarter, siger Casper Elkjær Hansen.

Da kurven er ved at være fyldt, får en kunde brug for hjælp af medarbejderen, og da han næste gang skal se, hvor de to mænd er, så er den ene forsvundet.

- Jeg tænkte; har han virkelig gjort det. Og det havde han, siger Casper Elkjær Hansen.

Gennem butiksruden ser Casper Elkjær Hansen, at den 23-årige mand trækker kurven fyldt med varer af sted ude på forretningens parkeringsplads, og han vælger at følge efter.

- Ude på parkeringspladsen tager jeg fat på ham, og så slipper han kurven og siger okay, og at der ikke er noget galt. Derefter prøver han at stikke af, men jeg får fat i hans jakke, forklarer Casper Elkjær Hansen.

Han er uddannet vagt, og det lykkes ham at få låst mandens arm fast.

I forsøget på at flygte, skubber rumæneren Casper Elkjær Hansen i brystet, og efterfølgende forsøger han at slippe fri ved at trække den ansatte henover sin ryg.

- Men det betyder, at han ender med at få 80 kilo ned over sig, og så vælter vi, siger Casper Elkjær Hansen.

I faldet slår han sin albue og får en hudafskrabning.

En kunde kommer den ansatte til undsætning, og de får pacificeret tyven, som nu er blevet til en røver som følge af voldshandlingerne. Han blev kort efter overdraget til politiet, som rykkede ud.

Selvom situationen udviklede sig voldsomt, så vil Casper Elkjær Hansen ikke handle anderledes, hvis en lignende situation opstår en anden gang, forklarer han.

- Jeg ville gøre det igen, men jeg vil være opmærksom på, om de har kniv eller slagvåben på sig, siger han.

Den 23-årige rumæner blev onsdag middag idømt en straksdom for forsøg på røveri. Han er idømt tre måneders ubetinget fængsel og herefter seks års udvisning af Danmark, oplyser vagthavende hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk