17. december 2018
Børnene på Munkekærskolen i Solrød bagte løs for en god sag, da der skulle skaffes penge til BørneTelefonen. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Børnene på Munkekærskolen i Solrød bagte løs for en god sag, da der skulle skaffes penge til BørneTelefonen. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video: Fristende kager til Børnetelefonen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video: Fristende kager til Børnetelefonen
Solrød - 13. oktober 2017 kl. 14:06
Af Torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Børnene på Munkekærskolen smurte onsdag bageformen til fordel for en god sag.

Eleverne i 3. d. stod nemlig for at bage i forbindelse med Bag for en Sag, hvor overskuddet går til Børnetelefonen hos Børns Vilkår.

- De er gået til opgaven med stor iver og det har været alle tiders dag, fortæller Christina Aagaard, der er klassens lærer.

Det er første gang, at skolen deltager i arrangementet Bag for en Sag, hvor pengene kommer fra salget af kagerne til de forældre og bedsteforældre, der besøger skolen om eftermiddagen. Christina Aagaard fortæller, at klassens elever har fået rigtig meget ud af, at være med til bagedagen.

- Jeg meldte dem til arrangementet fordi jeg synes, at det ville være sundt for dem at lære noget om at give noget videre til andre. Her har de brugt en dag på et bage, så der kunne skaffes penge, ikke til deres egen klassekasse, men til børn Vilkår. Forud har vi også talt en del om, hvordan organisationen arbejder med Børnetelefonen, fortæller hun.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk