17. juli 2019
Der er altid tid til et smil og en hyggesnak, når BoligBetjening rykker ud. Her er det Victoria, som lige skal sludre lidt med kunden, Ellen Andersen. Foto: Jesper From
gallery icon

Se billedserie

Der er altid tid til et smil og en hyggesnak, når BoligBetjening rykker ud. Her er det Victoria, som lige skal sludre lidt med kunden, Ellen Andersen. Foto: Jesper From
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tid til rengøring og en tår kaffe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tid til rengøring og en tår kaffe
Solrød - 30. december 2017 kl. 08:08
Af Jesper from
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Solrød: - Jeg har gjort rent i mit hjem i mange år. Og nu gider jeg altså ikke mere. Desuden bliver jeg svimmel, når jeg skal op og ned i højden.

Ellen Andersen, Thors Kvarter 7, stuen til højre.

Snakken går lystigt i pensionistens lille rækkehus i Greve. Hun har besøg af to unge mennesker allieret med støvsuger og rengøringsmidler. 20-årige Alexander Franck og hans 18-årige kæreste Victoria Lundqvist.

For et år siden tog Alexander springet og blev selvstændig på deltid. Han var sælger i en telebutik, men drømmen om at blive sin egen skulle nu leves ud.

Det blev starten på firmaet BoligBetjening. Et enmands rengøringsfirma, som kan så meget andet end gøre rent. Og kundekartoteket er vokset og vokset, så Alexander hurtigt kunne gå fuld tid som selvstændig, og siden er der også blev råd til at kæresten Victoria kunne komme på lønningslisten.

- Målet er, at vi bliver en til to mere - men vi skal ikke blive så store, at vi glemmer den personlige kontakt med kunderne, forklarer Alexander.

Når en kunde tilkøber hjælp fra BoligBetjening, er det sådan set helt op til kunden, hvilket ydelse han/hun ønsker. Naturligvis til en vis grænse!

Læs mere i DAGBLADET lørdag

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk