16. december 2018
Solrød Byråd søger større indsigt i omfanget af sager om mobning på skoleområdet for bedre at kunne tage hånd om problemet. Foto: Jesper From
Solrød Byråd søger større indsigt i omfanget af sager om mobning på skoleområdet for bedre at kunne tage hånd om problemet. Foto: Jesper From
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skærpet indsats mod mobning i skolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skærpet indsats mod mobning i skolen
Solrød - 16. oktober 2017 kl. 13:59
Af Anders Fallesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et enigt Solrød Byråd vil nu skrue op for indsatsen mod mobning i kommunens skoler, skriver DAGBLADET.

Men før man kan sætte målrettet ind mod mobningen og dens konsekvenser, der hvor det er nødvendigt, skal man have større indsigt i omfanget, erkender politikerne samtidig. Byrødderne har derfor nu nikket ja til, at Solrød Kommunes familie- og uddannelsesudvalg fremover får en månedlig orientering om antallet af klager over mobning.

Socialdemokratiets Tonny Lauridsen, formand for Familie- og uddannelsesudvalget, peger på, at mobningen er blevet sværere at komme til livs med den hastigt stigende brug af de sociale medier.

- Derfor håber jeg, at dette vil være et skridt på vejen til at forhindre mobning, sagde Tonny Lauridsen forleden på byrådsmødet og tilføjede, at orienteringen skal tydeliggøre behovet for den kommunale indsats.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk