4. juli 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Så kom budgettet helt på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så kom budgettet helt på plads
Solrød - 09. oktober 2018 kl. 09:47
Af Jesper From
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fra højre, fra venstre og fra midt imellem. Alle byrådets partier og lister roste det budget, som nu er på plads og med et samlet byråd som underskrivere.

Borgmester Niels Hörup (V) lagde da heller ikke skjul på sin glæde over, at alle 19 byrådsmedlemmer er med i aftalen.

- Vi har i Solrød Kommune historisk tradition for et samarbejdende byråd, og jeg er glad for, at vi er lykkedes med et budget, som alle byrådsmedlemmer kan stå inde for. Budgettet indeholder visionære initiativer som en konkretisering af fyrtårnsprojektet på stationspladsen i Solrød Center med en bred borgerinddragelse i 2019, en udvikling af biblioteket til et kombineret biblioteks- og kulturhus og etablering af fremtidens bæredygtige boligbyggeri på Cordozagrunden, sagde borgmesteren blandt andet.

Jonas Ring Madsen (S) kaldte det er godt og solidt budget, men ærgrede sig over, at der ikke var flertal for at sænke forældrebetalingen på børnepasning.

Bo Nygaard Larsen (R) lagde vægt på, at der hverken var sparet på børnene eller de ældre, og samtidigt er luft i økonomien til at sætte nye initiativer i gang - i en tid, hvor mange andre byråd er nødsaget til vedtage en forringelse af servicen.

- Og så kommer der gang i Strandens Hus. Det mest visionære projekt i mange årtier - og skabt af borgerne.

Henrik T Larsen (SF) var enig:
- Strandens Hus ser vi som en fantastisk mulighed for hele kommunen. Partnerskab mellem privat og kommunalt ser i denne konstruktion ud som at være en god idé. Det bliver et attraktivt sted, ikke kun for e flere hundrede fritidsbrugere, men også kommunens øvrige borgere. Ar seniorer oig daginstitutioner er tiltænkt særlig opmærksomhed, vidner om bredden i forslaget.

- Strandens Hus bliver et vigtigt aktiv. Derfor er det dejligt, at Huset er kommet på dagsordenen, sagde Henning Christiansen (Havdruplisten).

Læs mere i DAGBLADET tirsdag

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk