23. juni 2021
Der ligger allerede nu tegninger på, hvordan den kommende Jersie Privatskole kan komme til at se ud.Illu: Arkitekterne Køge
Der ligger allerede nu tegninger på, hvordan den kommende Jersie Privatskole kan komme til at se ud.Illu: Arkitekterne Køge
Foto: marse
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Privatskole-byggeri på dagsordenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Privatskole-byggeri på dagsordenen
Solrød - 16. maj 2021 kl. 08:47

Lokalplanen for det kommende byggeri af Jersie Privatskole, så de kan få permanente bygninger i stedet for de nuværende pavilloner, skrider frem.

Administrationen i Solrød Kommune lægger op til at lokalplanen godkendes, hvorefter den kan komme i offentlig høring fra 20. maj og frem til 15. juli.

Det er også planen at holde et borgermøde 10. juni i Jersie Forsamlingshus. Skulle coronasituationen sætte en kæp i hjulet for at det kan ske med fremmøde, så vil mødet blive holdt digitalt i stedet.

Økonomi-, teknik- og miljøudvalget holder møde 17. maj, hvor de skal godkende den videre proces, så spaden kan komme i jorden og eleverne se frem til at rykke ind i flotte nye bygninger - på et tidspunkt. Og så endda med en sportshal til rådighed.

Lokalplanen giver mulighed for opførelse af støjskærme i maks. 2 meters højde langs Yderholmvej og Åsvej, hvis det bliver nødvendigt for at sikre at miljøstyrelsens vejledende støjgrænser kan overholdes.

From

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk