22. april 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt rådgivningsinitiativ har brug for frivillige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt rådgivningsinitiativ har brug for frivillige
Solrød - 12. oktober 2018 kl. 06:11
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Er du skarp i at lægge et budget? Har du gode fif til at overholde det? Og kunne du tænke dig at gøre en kæmpe forskel for andre? Så bør du slå ørene ud.

Et nyt samarbejde mellem Dansk Folkehjælp og Solrød Kommune skal hjælpe familier, der har ondt i økonomien, og derfor søger vi kompetente rådgivere, der på frivillig og uvildig basis vil hjælpe familierne på rette spor. God rådgivning vil nemlig kunne løse det for mange, forklarer Søren Løgstrup Poulsen, der er frivillig koordinator ved Dansk Folkehjælp i Solrød Kommune:

- Det er let at stifte gæld, men kan være meget svært at komme af med den igen. For nogle kan situationen være helt uoverskuelig, og derfor håber vi, at dette initiativ fra Dansk Folkehjælp kan hjælpe nogle af dem, der er nødstedt. Rettidig rådgivning kan ofte være en vej ud af problemerne, forklarer Søren Løgstrup Poulsen.

Hvis man er interesseret, er der et uforpligtende informationsmøde i Aktivitets- og Frivilligcentret, Solrød Centret, mandag 22. oktober klokken 16 til 17.30, hvor Dansk Folkehjælp vil fortælle om det frivillige initiativ Økonomisk Rådgivning.

Det skriver DAGBLADET torsdag

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk