13. juni 2021
En ny kandidat melder sig i kampen om en plads i Solrød Byråd. Martin Truberg Jensen stiller op for De Konservative. Privatfoto
En ny kandidat melder sig i kampen om en plads i Solrød Byråd. Martin Truberg Jensen stiller op for De Konservative. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny mand stiller op for Konservative

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny mand stiller op for Konservative
Solrød - 06. maj 2021 kl. 14:36

Kommunalvalget nærmer sig, og kandidaterne er begyndt at blive kørt i stilling.

Konservative i Solrød stiller nu med en ny kandidat til en plads i byrådet. Det er Martin Truberg Jensen, som er kendt både som lokal forretningsdrivende og aktiv i det frivillige kultur- og idrætsliv.

- Jeg har i hele mit voksne liv arbejdet med salg og ledelse hos Expert Danmark, Discovery Channel, Canal Digital og Sportmaster. Jeg har også været selvstændig ad flere omgange som konsulent og indehaver af en vinbutik i Solrød. Jeg har fokus på børn, unge, sundhed, sport og kultur. Jeg har selv spillet fodbold, siden jeg var dreng, og jeg har været fodboldtræner for børn og unge i syv år. I dag er jeg forretningsfører og sportschef i Køge Boldklub, hvor opgaven er at få endnu flere til at ha' et aktivt og sundt liv, fortæller Martin Truberg Jensen.

- Jeg ønsker, at vi tør tale om vigtigheden af, at vi fra barnsben har fokus på sundhed i form af kost, søvn og motion. Vigtigheden af en god start på livet kan ikke undervurderes, og vi har en forpligtelse til at hjælpe vores børn ind i nogle gode og sunde vaner, da det kan forfølge dem resten af livet, hvis de allerede som børn skal døje med fysisk og udviklende til mental dårlig sundhed. Det har vi voksne et stort ansvar for. I Solrød skal vi arbejde på at skabe flere områder, hvor man kan træne og motionere, uden at det nødvendigvis koster noget. Samtidig skal vi gøre, hvad vi kan for at inspirere og motivere nye foreninger og klubber til at starte op i Solrød. Vi skal skabe en kultur, hvor flere er aktive, og hvor vi hjælper de, der har lidt udfordringer ved at komme i gang. Vi skal samles om kulturen og naturen. Vi skal skabe arrangementer, events, festivaler og koncerter, som samler på tværs."

Martin Truberg Jensen er 47 år og opvokset i Greve. Han har boet i Solrød siden 2004, er gift med Marianne og har to børn, Oliver og Daniella.

Hvor langt tror du Danmark når ved EM
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk