22. januar 2019
Det har været en kæmpe gave for beboerne på Christians Have, at de nu har fået en bus til at køre dem ud på oplevelser. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Det har været en kæmpe gave for beboerne på Christians Have, at de nu har fået en bus til at køre dem ud på oplevelser. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny bus giver beboere skønne oplevelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny bus giver beboere skønne oplevelser
Solrød - 15. maj 2018 kl. 08:35
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En tur til Vallø Slotspark, frokost i første række til vandet og duften af havet i næseborene. Det lyder skønt, og det er det også.

Især hvis alderen har sneget sig ind på en, og man ikke længere selv kan tage turen over stok og sten.

Derfor suger beboerne hvert eneste lille indtryk til sig, når personalet på Plejecenter Christians Have jævnligt pakker bussen og kører ud i det blå - og gerne i alt slags vejr.

Tirsdag gik turen til Vallø Slotspark gennem den nyudsprungne allé og herefter til en skøn plads ved vandet i Strøby, hvor bussens døre blev åbnet, så duften og vinden fra havet kunne trænge ind til de ældre.

Det kan nemlig virkelig en anelse uoverkommeligt for de ældre at skulle ud betræde det ujævne græs. I stedet nyder de at sidde tilbagelænet i sædet og beundre udsigten og sanseindtrykkene.

Og når de ældre ikke kan komme til vandet, så må vandet komme til dem. Derfor hentede aktivitetsmedarbejder Gitte Winther Skov et glas med havvand, så de ældre kunne mærke temperaturen og gyse over tanken om en særdeles kølig dukkert. Herefter fik de serveret en hjemmesmurt bolle, inden turen gik hjemad via Køge Torv og landevejene.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk