30. september 2020
Tennis competition - Tennis racket and yellow tennis ball sky blue.
Tennis competition - Tennis racket and yellow tennis ball sky blue.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu bliver tennisbaner renoveret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu bliver tennisbaner renoveret
Solrød - 28. maj 2020 kl. 14:46

Alle partier i byrådet vedtog i forbindelse med budgetaftalen for 2019, at der i 2020 skulle sættes penge af til at renovere tennisbanerne ved Solrød Idrætscenter, og nu har byrådet på maj måneds byrådsmøde frigivet 662.000 kroner til projektet.

Som en del af budgetaftalen vedtog partierne, at renoveringen skal finansieres med dette års penge fra Idrætsanlægsfonden, som derfor ikke uddeles i år.

- Byrådet vil gerne støtte op om et aktivt fritids- og foreningsliv her i Solrød Kommune, og de fire baner har længe trængt til en kærlig hånd, derfor giver det også god mening at anvende alle pengene fra Idrætsanlægsfonden på en renovering. Solrød Tennisklub har naturligvis været tæt inde over processen, og det er i høj grad takket være det rigtig gode samarbejde med klubben, at vi i juli kommer til at have et fantastisk tennisanlæg. Vi glæder os alle sammen til, at der snart igen kan flyve et servees eller to over de helt nye net, siger Ivar Haugaard-Hansen (V), formand for Social-, sundheds- og fritidsudvalget.

Projektet var oprindeligt planlagt til at finde sted sidst i juni måned, men på grund af coronakrisen er renoveringen nu rykket frem til maj måned. Samtidig har Solrød Tennisklub valgt at bidrage til projektet med 41.000 kr. plus moms til kunstgræsunderlag ved slåmuren og hegn omkring området, så hele anlægget kan fremstå helt efter klubbens ønsker.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk