18. september 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Narkosælger snuppet i centret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Narkosælger snuppet i centret
Solrød - 13. september 2021 kl. 13:07
Af Jesper From

Det er ikke nogen nyhed, at der finder narkosalg sted i Solrød Center ind i mellem. Men det er til gengæld ikke hver dag, at politiet får fat i ørerne på sælgere og købere.

Men fredag lykkedes det.
Fredag eftermiddag og aften var politiet fra Midt- og Vestsjællands Politi i centret for at se efter narkosalg - og det viste sig som en god idé. Politiet har gennem længere tid holdt et vågent øje med centret. Men fredag var der fangst.

Her blev en 21-årig mand fra Solrød anholdt for salg af narko. Han var i besiddelse af 28 gram hash, tre gram skunk og ved en ransagning på hjemadressen fandt man 200 små salgsposer.

Han har nu fået et såkaldt zoneforbud mod at opholde sig i Solrød Center de næste tre måneder.

Der blev samtidigt holdt øje med, hvem der kom og købte hos den 21-årige. Her blev én sigtet for besiddelse af tre gram hash. En anden person blev stoppet i sin bil med fem gram hash og 0,5 gram kokain. Han slap heller ikke heldigt fra en narkotest og blev på den baggrund sigtet for narkokørsel.

Der blev i alt foretaget otte visitationer af mulige købere. Blandt dem desværre også nogle under 18 år. Deres lave alder betyder, at de sociale myndigheder og deres forældre bliver orienteret, lyder det fra politikommisær Benjamin Touré.

Han gør endvidere opmærksom på, at hvis man inden for de sidste par måneder har været i Solrød Center og købe narko, så kan man forvente, at politiet finder frem til dem.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk