25. maj 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom med 200 unge til klimaworkshop på Ungdomsø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom med 200 unge til klimaworkshop på Ungdomsø
Solrød - 21. september 2019 kl. 08:09
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag 5. oktober afholder »Håb til handling« et KlimaEvent for unge fra hele Danmark. UngSolrød inviterer 10 unge med for at lære om FN's verdensmål nr. 12 og 13.

Kloden bliver varmere, isen smelter og verdenshavene er fyldt med mikroplastik. Klimaforandringerne er en realitet, og vi bliver mere og mere opmærksomme på vores fælles, globale udfordringer. Men hvad kan vi gøre som individer for at skabe en mere bæredygtig verden? Skal vi strejke hver fredag som Greta Thunberg? Skal vi spise insekter til aftensmad? Skal vi kun købe genbrugstøj?

Dét og meget mere finder vi svar på, når vi tager til KlimaEvent den 5. oktober på Ungdomsøen i København. Her har projektet 'Håb til handling' inviteret hele Danmarks ungdom med til en dag fyldt med workshops og hygge på den nyligt åbnede Ungdomsø. Folkekirkens Nødhjælp, Grøn Kirke og KFUM-spejderne står bag klimaprojektet 'Håb til handling', der sætter fokus på klima, miljø og bæredygtighed.

UngSolrød inviterer 10 unge fra Solrød Kommune med til KlimaEventet. Her skal vi, sammen med 200 andre unge fra hele Danmark, deltage i workshops, der fokuserer på at give unge mennesker helt konkrete redskaber til at gøre noget aktivt for klimaet. Især FNs verdensmål nr. 12 og 13 er i centrum - "Ansvarligt forbrug og produktion" og "Klimaindsats".

Deltagelse med UngSolrød er gratis og inkluderer transport til og fra øen, frokost, aftensmad og en hel masse hygge med unge fra hele Danmark. I skrivende stund er der 4 pladser tilbage. Du kan tilmelde dig på www.ungsolrod.dk/hold/klimaevent.

Siden 2015 har Spejderne i samarbejde med en masse unge mennesker bygget en ø, der er reserveret til, at unge mennesker kan gøre nærmest lige, hvad de vil. Øen ligger 30 minutters sejltur fra Nyhavn i København. På øen er der masser af aktiviteter, og hvis man vil, kan man overnatte på øens hotel eller i eget telt i den smukke natur. Læs mere om Ungdomsøen her: www.spejderne.dk/projekter/ungdomsoeen/.

Nu er det igen muligt at komme på restaurant. Har du savnet at gå ud og spise?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk