18. januar 2019
Der står fortsat meget inventar tilbage på den forladte skole. Noget inventar kan måske inddrages i de nyt nye boligprojekt, så man ikke glemmer, at der en gang har været en skole.
gallery icon

Se billedserie

Der står fortsat meget inventar tilbage på den forladte skole. Noget inventar kan måske inddrages i de nyt nye boligprojekt, så man ikke glemmer, at der en gang har været en skole.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Købere forelskede i Jersie Skole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Købere forelskede i Jersie Skole
Opdateret 16. november 2015 kl. 06:20
Solrød - 14. november 2015 kl. 09:01
Af Jesper From
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Vi har svært ved at fatte, at der skulle gå så lang tid, før en køber meldte sig.

Det fortæller Claus Juel fra ejendomsselskabet Tulehøj, der for 15 millioner kroner har købt den nu nedlagte Jersie Skole. Og han har kæmpe forventninger til forvandlingen fra skole til boliger.

Sammen med arkitekt Morten Norup Fassov var han forleden på inspektion på den tomme skole - og det lyste ud af dem begge, at de glæder sig som små skolebørn til at komme i gang med at omdanne skolen til rækkehuse og lejligheder. Hvor mange der bliver, ved de endnu ikke. Men skønsmæssigt mellem 60 og 80 lejemål.

- Jersie er et lækkert smørhul med kun 35 minutter kørsel fra Købehavn og tæt på vækstcentret Køge. Skolen er det mest fantastiske sted - i landlige omgivelser og kun kort til motorvejen, som man faktisk ikke kan høre fra skolen, fortæller Claus Juel.

Han har i det hele taget svært ved at finde noget negativt om deres skolekøb.

- Skolen ligger både landligt og centralt. Så vi kunne ikke ønske os meget mere, fortæller Claus Juel til DAGBLADET lørdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk