28. juli 2021
Foto: Annette Forsberg de los Reyes
Foto: Annette Forsberg de los Reyes
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kirke- og kulturmedarbejder på nye eventyr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kirke- og kulturmedarbejder på nye eventyr
Solrød - 16. juli 2021 kl. 06:56

30. juli stopper Anita Obeling Kring som kirke- og kulturmedarbejder i Solrød Sogn. Hun har fået job i Holbæk Provstis kateketiske enhed, som hjælper med inspiration, sparring og undervisning i provstiets 25 sogne.

- Jeg glæder mig meget til det nye job, men det er også med vemod, at jeg forlader Solrød Sogn efter 12 år. Jeg kommer bl.a. til at savne alle de børn og familier, jeg har haft kontakt med gennem tiden, siger Anita Obeling Kring, der har undervist tre hold konfirmander og mindst lige så mange hold minikonfirmander hvert år.

Derudover har hun sammen med præsterne stået for og deltaget i familie- og ungdomsgudstjenester og juleandagter for børnehaver og skoler.

Anita har klæbehjerne og kan huske navnene på stort set alle de børn og unge, hun har undervist, ved hvem der er kusine til hvem, og når en eller andens lillesøster skal starte til konfirmationsforberedelse i 2022.

- Det har været fedt at blive lukket ind i så mange familiers liv, og menighedsrådet har givet mig meget vide rammer i forhold til at undervise på lige præcis min måde. Der har aldrig været nogen løftede pegefingre, og jeg har fået lov til ved siden af mit arbejde i kirken at være med i forskellige udvalg og redaktioner.

Hvis du er blevet undervist af Anita og har lyst til at sige farvel, er du velkommen til at kigge forbi hendes kontor i perioden 19.-30. juli.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk