20. januar 2019
Ivalo Bech har haft kræft tæt inde på livet. Det er baggrunden for beslutningen om et gratis træningsformål for mænd og kvinder med kræft. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Ivalo Bech har haft kræft tæt inde på livet. Det er baggrunden for beslutningen om et gratis træningsformål for mænd og kvinder med kræft. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gratis træning: Et frirum for kræftramte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gratis træning: Et frirum for kræftramte
Solrød - 14. april 2018 kl. 09:03
Af Jesper From
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er mange måder at støtte en god sag på. Nogle gør det økonomisk, andre afsætter tid og energi til at gøre noget for andre.

Ivalo Bech fra Solrød er personlig træner. Hun har besluttet at rydde kalenderen i nogle timer hver måned i en gode sags tjeneste ved at tilbyde gratis træning til små hold med kræftramte - mænd som kvinder. Det første hold hopper i træningstøjet den kommende tirsdag.

- Det er min måde at hjælpe på. Jeg har ikke tusindvis af kroner, som jeg kan skænke til kræftforskning. Så jeg tænkte: Hvad kan jeg så gøre - jo, jeg kan gøre det, jeg er god til. Og så koster det kun min tid, fortæller Ivalo Bech.

At det så er kræftramte, Ivalo tilbyder gratis træning, er på ingen måde en tilfældighed.

- Der er flere i min familie, der har været ramt af kræft. Min mor har haft brystkræft, men har nu været cancerfri i de sidste ti år. Jeg bed mærke i, at for hende var træning et frirum. Gennem træning fandt hun ro og glæde. Undersøgelser viser også, at man mentalt har lettere ved at håndtere kræften, hvis man træner, forklarer Ivalo Bech.

Hvis man er interesseret - eller kender én der kunne være interesseret, så kan Ivalo Bech kontaktes på mail pt@ivalobech.dk.

Læs mere i DAGBLADET lørdag

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk