18. september 2020
Der er planlagt uddannelse af de frivillige gruppeledere i begyndelsen af marts, så vi hører gerne fra dig snarest muligt. Foto: Solrød Kommune
Der er planlagt uddannelse af de frivillige gruppeledere i begyndelsen af marts, så vi hører gerne fra dig snarest muligt. Foto: Solrød Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frivillige gruppeledere til »Fortæl for Livet« søges

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frivillige gruppeledere til »Fortæl for Livet« søges
Solrød - 24. januar 2020 kl. 09:35
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Har du lyst til at gøre en forskel for seniorer + 65 år?

Sådan lyder spørgsmålet fra Solrød Kommune til borgerne.

»Fortæl for Livet# er et koncept som kan være med til at forebygge ensomhed. Det er et gruppetilbud om et nærværende fællesskab, hvor ældre har mulighed for at møde nye mennesker og stifte nye bekendtskaber. I mødes man med andre og fortæller og lytter til historier og episoder fra livet, som har været betydningsfulde.

Som gruppeleder, skal du kunne sige ja til/have lyst til at: Lede en gruppe på ca. 6 deltagere gennem deres livshistoriefortællinger. Skabe et nærværende og fortroligt fællesskab gennem de 10 mødegange. Indgå i et samarbejde med kommunen og andre frivillige samt tage på et to dages kursus i rollen som gruppeleder.

Hvis du har lyst til at høre mere om »Fortæl for Livet« og hvad det indebærer, at være gruppeleder, så skal man kontakte Sundhedsfremme og Forebyggelse på telefon 5618 2400 eller 56182431.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk