4. juli 2020
Postbetjeningen i Solrød er flyttet noget rundt de senere år - nu åbner PostNord nye steder til pakkeudlevering. Foto: Simon Hansen
Postbetjeningen i Solrød er flyttet noget rundt de senere år - nu åbner PostNord nye steder til pakkeudlevering. Foto: Simon Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter lukning: PostNord er klar med nye tilbud til kunderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter lukning: PostNord er klar med nye tilbud til kunderne
Solrød - 15. oktober 2019 kl. 11:16
Af Lars Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu bliver det endnu nemmere for kunderne i Solrød-området at hente deres pakker fra den stigende nethandel. Det skriver PostNord ei en pressemeddelelse.

PostNord åbner to nye pakkeudleveringssteder hos Isbar og MobilFIX i Solrød Centret, mens der opsættes pakkebokse fem forskellige steder hos SuperBrugsen, Aldi, Lidl, Q8 og Nicolais Bageri.

Samtidig stopper SuperBrugsen med at have posthus på grund af en forestående renovering af butikken.

- Vi er rigtig glade for, at det er lykkedes at åbne to nye udleveringssteder i butikker i Solrød Centret, og at vi kan opsætte pakkebokse fem centrale steder i byen. Vi glæder os til at rykke endnu tættere på borgerne i Solrød, hvor de mange nye åbninger og nye muligheder skal være med til at gøre hverdagen lettere for pakkemodtagerne, siger Mette Morsing, distriktschef hos PostNord.

I de to udleveringssteder hos Isbar og MobilFIX kan der hentes pakker i hele butikkens åbningstid, mens man også kan sende pakker og breve, der er frankeret hjemmefra.

Fra de fem nye pakkebokse kan der hentes pakker døgnet rundt.

Udleveringsstedet hos Isbar har allerede slået dørene op, hos MobilFIX åbnes der 21. oktober, mens de nye pakkebokse ved SuperBrugsen, Aldi og Lidl vil være klar til brug fra 16. oktober.

Posthuset hos SuperBrugsen har haft sidste åbningsdag, men udleverer alle de pakker, de har liggende, og vil også fortsætte med at sælge porto fremover.

Kunderne i Solrød kan fortsat benytte sig af udleveringsstedet, der ligger hos KC Minimarked på Lindeholmen 6 og pakkeboksen hos Fakta i Solrød Center.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk